Fanø inviterer til Kunstfestival

Kristi Himmelfartsdagene byder på kunstfest i Nordby

Fanø er festivalernes ø. I Kristi Himmelfartsdagene kan du opleve Fanø Kunstfestival 2015.

"Du skal ikke blive forbavset, når du møder fire kilometer rødt tovværk spændt ud over hele Nordby fra færgen til Nordby Skole. Der er mening med galskaben. Hvis du vælger at følge den røde tråd, bliver du ledt ud på en kunstrute ”Fanø Kunstfestival 2015”, hvor 36 lokale og udenøs kunstnere udstiller deres værker," skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Det er Fanø Strandgalleri, der står i spidsen for festivalen, der vil være centreret omkring Nordby Skole, men på ruten fra færgen til skolen kan du gå på galleribesøg hos en række lokale kunstnere. Du kan også opleve landart og installationer på havnen, hvor også kunstbogbussen har fast holdeplads. Undervejs på ”ruten” får du som sidegevinst besøgt mange smukke steder i Nordby og får god motion som ekstra bonus.

Skolens Torv og Billedkunstlokale danner rammen om den store udstilling af malerier og skulpturer. Det er her et væld af billedkunstnere udstiller deres nyeste værker. Det er også her du møder en række arbejdende kunsthåndværkere i deres værksteder.

Udenfor skolen i Udebiblioteket optræder musikere, dansere og andet godfolk, og hvis vejret er til det kan du slå dig ned med kaffe og hjemmebag.

Det er bare nogle af ting, som Fanø Kunstfestival byder på. Resten kan opleves i weekenden - og husk at det er gratis.

Publiceret 15 May 2015 08:45