(Colourbox).

(Colourbox).

Fodbold fitness for kvinder i Herfølge

Herfølge Boldklub åbner et nyt hold, hvor sjov og social motion vægter tungere end evnerne med bolden.

Af
Martin Rasmussen

FODBOLD: Herfølge Boldklub har i den kommende uge første træningsaften for et nyt hold, som er åbent for alle - uanset om man har spillet fodbold før eller aldrig har været i nærheden af en bold.
Det hedder Fodbold Fitness for kvinder, og det bygger på et DBU-koncept, hvor vægten er lagt på en sjov tilgang til træning med styrke- og konditionselementer. Holdet åbnes efter initiativ fra en gruppe kvinder omkring klubben.
- Det er for alle, der har lyst til en sjov og effektiv gang motion. Man behøver ikke boldevner. Bolden er mest med, fordi det er verdens sjoveste legetøj; øvelserne med bold kræver ingen teknik, fortæller holdets træner, Brian Skånning Jacobsen.
Startskuddet lyder tirsdag den 19. maj klokken 18.00-19.30, og mødestedet er parkeringspladsen ved kunstgræsbanen i Herfølge. Man kan også finde mere info ved at melde sig ind i Facebookgruppen Fodboldfitness Kvinder Herfølge BK.
Det er i øvrigt både nemt og billigt at prøve det nye motionstilbud. Det er nemlig gratis at deltage fra på tirsdag og frem til sommerferien, oplyser Brian Skånning Jacobsen.

Publiceret 15 May 2015 15:45