Foråret rammer friluftsbad

Foråret er kommet, og Jelling Friluftsbad åbner igen. Fra lørdag den 16. Maj slår Team Idræt og Fritid dørene op til endnu en sæson i de grønne omgivelser i Jelling. 2014 var med 13.000 gæster et rekordår for Jelling Friluftsbad, og der er derfor store forventninger til den nye sæson.
Medarbejderne i Team Idræt og Fritid har haft travlt med at gøre bassinet klar, og nu glæder idrætsinspektør Lars Mikkelsen fra Team Idræt og Fritid sig til at åbne dørene til den ny sæson i friluftsbadet:
”Vi havde mere end 13.000 besøgende i 2014, og vi glæder os til en ny sæson. Græsset er slået, og rammerne er på plads, så vi mangler kun gæsterne. Vi ser frem til at give vores gæster i Jelling Friluftsbad en god oplevelse og en hyggelig stemning, når de besøger os”, siger Lars Mikkelsen.
Friluftsbadets hjælpsomme livreddere er klar til at assistere og hygge omkring gæsterne.
”Her er altid voksne livreddere til stede, og derfor er det trygt for både voksne og børn, og man kan trygt sende sine børn af sted alene. Mange børn er i friluftsbadet hver dag og bruger det som et alternativ til at gå i en klub”, siger Lars Mikkelsen.
Igen i år tilbydes almindelige enkeltbilletter, 10-turskort, personlige sæsonkort og det populære familiesæsonkort, hvor op til 4 familiemedlemmer kan anvende kortet hele sæsonen.
Kl. 6.30 om morgenen åbner badet for de friske morgensvømmere, som kan nyde en kop gratis kaffe efter en god start på dagen. Svømmeundervisning for børn vil som tidligere år blive tilbudt i sommerferien.
Der er åbent for alle i de opvarmede udendørsbassiner. Det mellemstore og store bassin er cirka 25 grader varmt. Det lille børnebassin er cirka 30 grader varmt.

Publiceret 15 May 2015 15:00