Johnny Madsen Band. (Pressefoto).

Johnny Madsen Band. (Pressefoto).

Havnerock er et nyt bidrag til kulturen på Søndre Havn

KØGE: Sommerens Havnerock er et helt nyt koncertarrangement, hvor Søndre Havns særlige miljø bringes i spil på en ny måde.
Bag arrangementet står Musikforeningen Bygningen med støtte fra Bryghuset Braunstein og Køge Kyst.
Havnestemning, kolde øl og gedigne rockoplevelser er nøgleordene for Havnerock, som er et festligt nyt koncertarrangement, der løber af stablen på Søndre Havn lørdag den 6. juni.
Med sin placering foran Bryghuset Braunstein gør Havnerock brug af Søndre Havn på en ny og anderledes måde – og det passer fint ind i Køge Kysts satsning på kultur og byliv.
- Havnerock er med til at udvide det samlede musikudbud på Søndre Havn og bidrage til det mangfoldige liv, som den nye bydel skal bygge på. Vi finder stor inspiration i de mange nye netværk, sammenhænge og traditioner, der opstår omkring det blomstrende kulturliv på Søndre Havn, og vi glæder os meget over det nyeste bidrag til livet før byen, siger projektdirektør Jes Møller fra Køge Kyst.

Et frugtbart samarbejde

Musikforeningen Bygningen er initiativtagere til Havnerock, som støttes af både Bryghuset Braunstein og Køge Kyst.
For Musikforeningen, der holder til i Teaterbygningen, markerer Havnerock afslutningen på en indendørssæson med mange koncerter og events.
- I Musikforeningen har vi længe haft et ønske om at rykke udendørs i sommerhalvåret, og vi glæder os over at det nu kan lade sige gøre takket være et godt og tæt samarbejde med Køge Kyst og Bryghuset Braunstein. Vi ser det som et frugtbart samarbejde mellem Køge Kyst og det lokale erhvervs- og foreningsliv, der kan bidrage yderligere til udviklingen af de nye byrum, siger John Nørbjerg, bestyrelsesformand i Musikforeningen Bygningen.
Pladsen foran Braunstein vil være åben fra kl. 16 til kl. 23, og her kan man opleve kæmpehits og klassisk rock 'n roll, når Johnny Madsen Band, Michael Hardinger Band og Sko/Torp går på scenen.
Bryghuset Braunsteins egen øl vil naturligvis være at købe under hele arrangementet.
- Vi er stolte af at være en del af udviklingen af havneområdet, og Havnerock er endnu et bevis på det stærke lokale engagement og den store opfindsomhed, der findes her i Køge. Derfor sagde vi selvfølgelig omgående ja til at være en del af arrangementet, siger Michael Braunstein Poulsen, indehaver af Bryghuset Braunstein.
Billetter kan købes via Musikforeningens hjemmeside http://bygningen.dk. og på dagen.
pm

null

Publiceret 15 May 2015 14:00