Der bydes bl.a. på flere koncerter. (Colourbox)).

Der bydes bl.a. på flere koncerter. (Colourbox)).

Sundheds- og kulturdag i Greve Borgerhus

Kom og oplev et væld af aktiviteter på Sundheds- og kulturdagen fredag den 29. maj fra 15 til 19 i og omkring Greve Borgerhus, Greveager 9.

GREVE: Kom og bliv pirret og inspireret! Sundhedsteamet i Greve Kommune inviterer i samarbejde med klubber og foreninger, kirkerne i Greve, Greve Bibliotek, Greve Nord projektet, FrivilligCenter Greve og en række erhvervsvirksomheder til  "Sundheds- og kulturdag" fredag den 29. maj kl. 15 til kl. 19 i Greve Borgerhus, Greveager 9 i Greve.
Oplev en markedsplads med boder, hvor du kan afprøve robotter, spille skak, besøge en kost- og sukkerbod eller gå på brætski.
Indendørs er der danseworkshop og gratis wellnessbehandlinger.
Udendørs kan du få træningsråd, hvis du har ryg- eller knæproblemer, eller slappe af i de udstillede havemøbler, mens du nyder en forfriskning. Der er også mulighed for at prøve bueskydning, børneyoga eller stigegolf. Og så kommer der en rigtig brandbil med frivillige brandmænd.
Der bydes også på flere koncerter samt gymnastik- og karateopvisning – og kl. 16.45 leverer DTU et kæmpe fysikshow med masser af rabalder. Dagen afsluttes med et brag af en gospelkoncert med Njoy Singers klokken 18.30.
Der er et væld af legemuligheder for børn i alle aldre. Boldklubberne står klar med pølsesalg og dyster med fodbold.
Det store hit bliver sikkert flødebollekatapulten og en fysik- og kemibod, hvor man kan få lynfrosne skumfiduser og afprøve superlederbaner.
Mød også flere erhvervsdrivende som sælger sund mad eller tilbyder gratis behandlinger i wellness afdelingen.
pm

Publiceret 15 May 2015 13:45