Uddeler Steen Timm, Dagli’Brugsen i Vivild, ser frem til åbningen 9. maj klokken 9 af den nye Dagli’Brugsen i byen.

Uddeler Steen Timm, Dagli’Brugsen i Vivild, ser frem til åbningen 9. maj klokken 9 af den nye Dagli’Brugsen i byen.

Dagli’Brugsen i Vivild er i fuld gang med forvandlingen

Dagli’Brugsen i Vivild er udset til at blive testbutik som én af de ti første i landet

Af
Anette Bonde

vivild Kunderne i Dagli'Brugsen i Vivild midt på Djursland følger med i de ændringer, butikken undergår. De indretter sig, når varerne har byttet plads, går uden om et skilt der venter på at blive hængt op, og ifølge uddeler Steen Timm lyder der kun glade forventninger til det færdige resultat. Butikken er af Cooop blevet valgt som testbutik for Fremtidens Dagli'Brugs som én af de ti første af de 300 Dagli'Brugser i Danmark.

Middag i en håndevending

Særlig efter påske har tingene taget fart. Køleren til kød er blevet flyttet hen først i butikken ved siden af grønt, og vinafdelingen bliver flyttet derhen i uge 19. Så er kød, grønt og vin samlet, så ingredienserne til aftensmaden ligger en håndevending fra hinanden.
“Vi gør det så let for forbrugeren som muligt. Vi laver også pakker med mad-to-go til to personer, og vi vil lave en speciel ting til søndag, hvor det skal være lidt nemt. Og så giver vi det gerne et frisk pift.”
Steen Timm oplyser, at den nye butik åbner 9. maj klokken 9.

Lokale madvarer

Ved kassen placeres sodavand, to-go-kaffe, sandwich og bagerafdeling ved siden af de almindelige kioskvarer. I forbindelse med åbningen kommer flere lokale madvarer ind på hylderne.
Det er ikke alene indretningen, der bliver anderledes, også inventaret bliver nyt, der kommer nye facadeskilte, farverne ændres, der kommer træ op langs reolerne, og nye lamper over køledisken.
“Det skal være en ny oplevelse at komme ind. Og fra Glejbjerg ved vi, at kunderne synes, det er et hyggerligt sted at komme.”
Coops hensigt med Fremtidens Dagli'Brugsen er at gøre butikken til byens samlingssted påny. Derfor kommer der også infoskærme op i Dagli'Brugsen i Vivild, hvor byens folk både kan læse om Brugsens tilbud og tiltag og om aktiviteter i byens foreningsliv.

Publiceret 18 May 2015 09:00