Christian Fuhlendorff. (Foto: Miklos Szabo).

Christian Fuhlendorff. (Foto: Miklos Szabo).

Fuhlendorff-show kommer til Køge

Billetsalget til showet den 19. marts næste år er startet

KØGE: Billetsalget til Christian Fuhlendorffs kommende one man show “Det er ligegyldigt hva' andre tænker, ikk'?” begyndte i dag mandag den 18. maj - så det er nu man skal være ude, hvis man vil have de bedste pladser til showet i Teaterbygningen i Køge den 19. marts næste år.
Christian Fuhlendorff er i foråret 2016 klar med nyt one man show, “Det er ligegyldigt hva' andre tænker, ikk'?”, som denne gang vægter det sjove over et egentligt tema. Og så alligevel ikke, for måske er temaet netop, at det bare skal være vanvittig morsomt! Billetter til showet sættes i salg i dag mandag den 18. maj og giver samtidig adgang til gratis download eller streaming af hans seneste show “For at gøre en kort historie lang” som en ekstra bonus.
Fuhlendorff er kendt som improvisationens sande mester og ligesom kreative mennesker sjældent trives i skemalagte rammer, er det både synd og skam at tøjle hans vanvittigt morsomme fantasi i et temalagt show. “Det er ligegyldigt hva' andre tænker, ikk'?” bliver derfor mødet med Christian Fuhlendorff i et show uden begrænsninger, hvor målsætningen er et gennemtænkt flow af gode grin.
Christian Fuhlendorff har allerede rigeligt med fem-stjernede anmeldelser fra sine tidligere shows, så han har papir på, at han er sjov. Denne gang bliver det sjov med sjov på i et gensyn med det fantasifulde univers, der har gjort ham til en af landets mest populære komikere.
Billetter til showet fås på www.christianfuhlendorff.dk og udløser samtidig koder til gratis streaming eller download af hans seneste show “For at gøre en kort historie lang”.
pm

Publiceret 18 May 2015 13:45