Ole Henriksen, her sammen med tv-journalisten Ole Juncker, fortæller om sin nye bog på Alsion.

Ole Henriksen, her sammen med tv-journalisten Ole Juncker, fortæller om sin nye bog på Alsion.

Mød Ole Henriksen på Alsion

Foredrag med cremekongen Ole Henriksen er udsolgt

Cremekongen og super-optimisten Ole Henriksen kommer til Sønderborg på torsdag den 21. maj, hvor han kan opleves i Alsion. Han er lige nu i Danmark for at fortælle om sin nye bog 'Sådan får du Ole Henriksens hjerne', hvor han sammen med tv-journalisten Ole Juncker går i dybden med den videnskabelige opskrift på en glad hjerne a la Henriksen.
I efteråret kunne TV 2s seere opleve, hvordan Ole Juncker på bare to måneder fik en langt gladere hjerne ved at følge en speciel hjernetræning. Det er denne opskrift, som man får i den nye bog – fortalt på en let og humoristisk måde.
“At blive et lykkeligere menneske kommer ikke bare ud af den blå luft. Det starter med et dybt og inderligt ønske om at stræbe efter den ultimative lykke. Og det ønske havde min gode ven Ole Juncker, da vi påbegyndte dette projekt. Med vores nye bog kan alle der oprigtigt ønsker det opnå samme fantastiske forvandling som Ole Juncker,” siger den tidligere nibenit Ole Henriksen.
I bogen kommer Olerne bl.a. ind på, hvordan man skal sætte ind på de seks hjerne-træningsområder: sociale relationer, hjernegymnastik, motion, kost, søvn og nærvær.
Det er muligt at få bogen signeret af Ole Henriksen ved arrangementet i Alsion.
Foredraget er arrangeret af Club Matas, og der er udsolgt.

Publiceret 18 May 2015 10:00