Gratis anvendelse. Foto Mads Armgaard (foto9639)Omdeling af pakker i ‡òrestaden i K‡¶benhavn. Sommeren 2011.

Gratis anvendelse. Foto Mads Armgaard (foto9639)Omdeling af pakker i ‡òrestaden i K‡¶benhavn. Sommeren 2011.

Post Danmark - nu også på lørdage

Boomet i nethandlen har fået Post Danmark til at udvide pakkeomdelingen med en ekstra dag, så man nu også kan modtage pakker på lørdage. Hidtil har der været omdeling af pakker fra mandag til fredag, men med lørdagsomdelingen kommer Post Danmark nu danskernes efterspørgsel i møde.
“Væksten i e-handlen buldrer af sted, og nettet er blevet et helt naturligt sted at handle for langt de fleste danskere. Vi prøver hele tiden at have de leveringstilbud på hylderne, som danskerne efterspørger, og fra undersøgelser ved vi, at de stiller høje krav til hurtig levering. Derfor begynder vi nu at omdele pakker om lørdagen, så varer, der er handlet på nettet i slutningen af ugen, kan komme et par dage hurtigere hjem til forbrugeren,” siger Peter Kjær, chef for forretningsområde Logistik i PostNord.

Høje krav

En undersøgelse fra PostNord-koncernen, som Post Danmark er en del af, viser, at danskerne er de forbrugere i Norden, der stiller højest krav til hurtig levering. Og nye tal fra en undersøgelse, som TNS Gallup har gennemført for Post Danmark, viser, at over seks gange så mange danskere foretrækker at få deres pakke leveret allerede om lørdagen frem for at skulle vente helt til mandag.
Lørdagsomdeling er ikke helt nyt for Post Danmark. Allerede i dag kommer små pakker under 3 kg med ud på el-cyklerne, men nu bliver det altså alle typer af pakker, der deles ud om lørdagen.
“Levering er en vigtig konkurrenceparameter for netbutikkerne, og vores undersøgelser viser, at tæt på halvdelen af danskerne vil foretrække at handle hos en netbutik, der har levering om lørdagen. Derfor er vi glade for nu at kunne tilbyde denne leveringsmulighed til netbutikkerne,” siger Peter Kjær.

Publiceret 18 May 2015 10:00