Mike Fenn hører til den nye generation af køkkenchefer. Sammen med direktør Helle Miang (th) og restaurantchef Mette Pedersen skal han fastholde og videreudvikle Comwell Sønderborgs gastronomiske niveau. (Privatfoto)

Mike Fenn hører til den nye generation af køkkenchefer. Sammen med direktør Helle Miang (th) og restaurantchef Mette Pedersen skal han fastholde og videreudvikle Comwell Sønderborgs gastronomiske niveau. (Privatfoto)

Ung kok i spidsen for Comwells køkken

Mike Fenn fra Sønderborg er 26 år og ny chef i køkkenet på Comwell

Af
Af Svend Mikael Larsen

Den 26-årige Mike Fenn, der er født og opvokset i Sønderborg, er med virkning fra 1. august udnævnt til køkkenchef hos Comwell Sønderborg. Her afløser han den hidtidige køkkenchef Klaus Græns, der har valg at søge nye udfordringer.
Mike Fenn, der siden 1. februar har været souschef i køkkenet på Comwell Sønderborg, hører til blandt den nye generation af unge og fremadstormende køkkenchefer. Tidligere i karrieren har Mike Fenn bl.a. arbejdet som kok og køkkenchef på Scandic Sønderborg og været kok på Nimb Terrasse, der er en integreret del af Tivoli i København.
Det er den afgående køkkenchef, der har været med til at udpege Mike Fenn som sin afløser og leder af Comwells køkken. Dermed har Mike Fenn et indgående kendskab til et køkken, der leverer maden til konferencer og kurser og til Comwell Sønderborgs egen a la carte restaurant.

Store opgaver

Det er den status, der gør, at Comwell Sønderborg i dag lægger lokaler til et stigende antal receptioner, og står for gastronomien ved flere store arrangementer i bl.a. Riddersalen på Sønderborg Slot. Blandt eksemplerne er Junior Chambers internationale kongres og NATOs forskningskonference om grønt forsvar med USA's viceforsvarsminister blandt deltagerne.
Sammen med restaurantchef Mette Pedersen skal Mike Fenns i løbet af efteråret nytænke Comwells selskabsmenukort.
"Jeg glæder mig over, at Mike har sagt ja til udfordringen, og er overbevist om, at han er i stand til at fastholde og videreudvikle den gastronomiske kvalitet vi er kendt for at levere," siger direktør Helle Miang.
Privat bor Mike Fenn i Sønderborg sammen med sin kæreste. De store fritidsinteresser er blandet fodbold.
I revy-perioden kan Comwell Sønderborgs køkken med en bemanding på omkring 10 kokke, hjælpere, elever og praktikanter på mindre end to timer sørge for, at der serveres 350 forretter på tallerken, 100 hovedretter på tallerken og 250 buffet og ikke mindst 350 desserter på tallerken. Det kræver planlægning, og tæt samarbejde med restaurantens personale.

null

Publiceret 18 May 2015 15:00