(Colourbox).

(Colourbox).

Vinmager besøger Køge

VIN: Mød den katalanske vinmager Etienne Montès fra Domaine La Casenove. Etienne er i Danmark for 10. gang, for at møde sine aficionados og præsentere alle vinen på Vallø Slotskro lørdag den 23. maj 2015 kl. 18.00.
Helge M.L. Sidor fra Compagniet, der importerer vinene fra La Casenove, fortæller om historien bag Etiennes 10. besøg i Danmark:
- I 1998 etablerede jeg mig som vinimportør i Jersie Landsby, og en af de allerførste vinmagere, som jeg startede import fra var Etienne Montès, som jeg havde mødt ved en vinmesse i Paris et par måneder tidligere. Helt fra start af havde vi en god connection, som startede ud som et rigtigt godt kommercielt samarbejde, men med tiden har udviklet sig til et stærkt og loyalt venskab. Etienne er en stor personlighed, ligesom hans vine er lavet med entusiasme, engagement og kompromisløs respekt for kvalitet.
- Tilbage er der blot at fortælle, at hvis du ikke har lyst til at smage Etiennes vine med mad til, er der også mulighed for at opleve vinmageren live og smage alle hans vine ved en gratis åbent-hus-mød-vinmageren-smagning på Compagniets Vingård i Jersie Landsby lørdag den 23. maj klokken 13-15, siger han.
Yderligere informationer om alle arrangementerne fås på www.compagniet.dk , hvor der står alt om både menuer, kuvertpriser og om hvorledes tilmeldingen foregår.

Mød Etienne Montès ved et spændende vinarrangement på Vallø Slotskro.(Foto: Etienne Montès).

Mød Etienne Montès ved et spændende vinarrangement på Vallø Slotskro.(Foto: Etienne Montès).

Publiceret 18 May 2015 17:15