"Danmarks ældste skuespiller og instruktør", Bent Rasmussen, roser forsøgsscenens præstation.

Anmeldelse:

“Det var fremragende”

Forsøgsscenen får kæmpe ros for den seneste forestilling, "The Wizz" fra særdeles kompetent hold

Af
pra

Hvis man får ros er det ikke ligemeget, hvor man får det fra. Forsøgsscenen har netop opført forestillingen “The Wizz”, og én af de publikummer, som var begejstrede var Bent Rasmussen - selv aktiv skuespiller og instruktør. Han skriver:
“Det er et kæmpearbejde at lave en musicalopførelse. Det ligger ofte lige på kanten af, hvad en amatørscene kan klare. The Wizz oversteg alle forventninger.” “Mange elementer skal man
man arbejde med - masseoptrin, danse, sange - kor og solo - fremførelse af historien, så man fatter, hvad den går ud på, og bliver spændt på, hvordan den ender - sjove og rørende optrin - fremførelse af karaktererne, så man bliver klar over, hvad de stræber efter (og håber det vil lykkes for dem) - vekslende tempo, så man bevarer spændingen.”
“Hvis nogen, der ikke kender til amatørteater, fik at vide, hvor mange arbejdstimer det kræver, ville de tro, man var tosset. Det er vi vel også på en måde.”
“Vi glæder os, når vi kan spille med og mod hinanden, så spændinger opstår og samklang fornemmes. Der er sjældent, noget lykkes så godt, som denne forestilling gør. Den har præg af de mange arbejdstimer, der er nødvendige, for at det der sker, virker spontant. Det er nok den bedste musicalopførelse, Forsøgsscenen har lavet.”
Stor ros til orkestret med Thomas Nilsson i spidsen, som både rytmisk og klangligt var helt i top. Det var også en fordel, at samarbejdet mellem musikken og skuespillerne / sangerne lykkedes så godt, fordi spillet var trukket så langt frem på scenen, at alle kunne høre hinanden.”
“Stor ros til instruktøren Finn Larsen, der samlede det hele - og til alle, der sørgede for lys, lyd, dragter, sceneri. Tak for en god aften,” skriver han.

Publiceret 18 May 2015 07:00