Med 12 point tilbage at spille om, kan SønderjyskE risikere at blive sorteper i en sæson, som ellers længe har lignet noget helt andet.

Med 12 point tilbage at spille om, kan SønderjyskE risikere at blive sorteper i en sæson, som ellers længe har lignet noget helt andet.

Fodbold:

SønderjyskE i ny overlevelseskamp

Tabellen taler sit tydelige sprog. SønderjyskE er tilbage i nedrykningskampen

Af
Af Peter Rasmussen

"SønderjyskE er bedst med ryggen mod muren. Når der skal kæmpes for at undgå nedrykning!"
Det er en sandhed, som er blevet gentaget igen og igen. Og heldigvis er det en sandhed, og SønderjyskE er nemlig tilbage i nedrykningskampen. Holdene, som de lyseblå ellers har haft et komfortabelt pointforspring til, vinder kampe i denne tid. Og nu er forspringet så lille at det næsten kun kan tjene til at give forsølgerne mere blod på tanden.
Og så gavner det egentlig heller ikke, at dagens modstander i den meget sene aftenskamp, Randers FC, kæmper for at kunne overtage Brøndbys bronzemedaljer i toppen af rækken.
Det er som regel det klogeste at koncentrere sig om det man selv kan gøre noget ved. Og SønderjyskE kan slå Randers i aften klokken 20.15 på Sydbank Park. Og det ville være en god ide. Efter at både OB og FC Vestsjælland har vundet i denne runde - og Esbjerg kan gøre det samme i den tidlige aftenkamp. Så vil situationen, med et SønderjyskE-nederlag, være at de lyseblå blot er én sejr fra nedrykningstregen. Og det i en sæson, hvor holdet meget længe var midterhold.
Hvis der nogensinde har været behov for højlydt opbakning på stadion, så er det i aften!
 

Truppen imod Randers FC

1. Marin Skender
28. Jens Rinke
2. Daniel Jensen
3. Marvin Pourié
4. Baldur Sigurðsson
5. Niels Lodberg
7. Erik Marxen
9. Tommy Bechmann
8. Henrik Hansen
11. Johan Absalonsen
12. Søren Mussmann
18. Adama Guira
20. Bjørn Paulsen
23. Silas Songani
24. Andreas Oggesen
26. Pierre Kanstrup
29. Morten Beck
31. Jeppe Simonsen

Publiceret 18 May 2015 07:30