Møde i Madsby Legepark:

Hør om Oplevelsesbroen

Med en donation fra Tre-Fors Værdipulje på 100.000 kroner og med tilskud fra Fredericia Kommune på 175.000 kroner er Madsbyparkens drøm en ny oplevelsesbro kommet et kæmpe skridt videre.
De resterende midler håber legeparken at kunne realisere gennem yderligere sponsorater, egenfinansiering og igennem Crowdfunding, hvor lokale firmaer og parkens mange glade brugere opfordres til at bidrage med et mindre beløb.
”Vi har delt visitkort ud og lavet en minimodel af Oplevelsesbroen, som man kan se i legeparken. Nu vil vi gerne invitere indenfor og fortælle lidt mere om projektet og planerne med den nye bro," fortæller Kim Ekstrøm, souschef i Madsby Legepark.
Mødet foregår onsdag den 20. maj fra klokken 19.00–20.30 i Hus 3 i Madsby Legepark, hvor der vil være kaffe, the og kage.
På mødet kan du høre daglig leder Poul Bang Nielsen og souschef Kim Ekstrøm fra legeparken fortælle mere om planerne med den nye bro, om Crowdfunding-projektet bag den og se, hvor broen skal ligge.
Bliver projektet ikke fuldt finansieret senest den 30. november 2015 tilbagebetales de beløb, som man har doneret via projektets konto med tak for lån.


Oplevelsesbroen er et samarbejdsprojekt mellem Madsby Legepark, som projektejer, flere fonde og lokalt engagement.
Oplevelsesbroen er inspireret af den Gl. Lillebæltsbro og den nye attraktion Bridgewalking - bare i børnehøjde.
Ideen er, at broen får indbygget nogle sensorer, der f.eks. måler om man løber lige så hurtigt som en hare, ræv eller nogle af de andre dyr, der hører til i den danske natur eller måske taler eller lyser op, når man bevæger sig på den.

Publiceret 18 May 2015 12:00