Med en sejr er Vejle Boldklub sikker på at blive i 1. Division, så der er brug for en masse opbakning.

Med en sejr er Vejle Boldklub sikker på at blive i 1. Division, så der er brug for en masse opbakning.

En sindsygt vigtig kamp

Der står rigtig meget på spil for Vejle Boldklub, når den onsdag aften tager imod gæsterne fra AB

Af
Af Jacob Hove

Det er ikke en helt almindelig dag på kontoret for Vejle Boldklub, der på onsdag får besøg af AB. Kampen har stor betydning for byens holds fremtid, og det ved både ledelsen, spillerne og klubbens fans.
”Det er en sindsygt vigtig kamp,” siger sportschef for Vejle Boldklub Steen Tychosen, der understreger, at med en sejr er klubben sikker på at blive i 1. division.
Med en sejr og tre point vil VB være oppe på 38 point og vil ikke kunne hentes i de tre resterende kampe, hvor modstanderne er Lyngby, Horsens og Brønshøj.

Fremtiden

ifølge Steen Tychosen handler kampen, der bliver spillet klokken 19, ikke kun om at sikre klubben endnu en sæson i den andenbedste danske liga, det handler om fremtiden.
“Det er essentielt for vores fodboldklub, at vi forbliver i 1. Division, hvor vejen til den bedste række er kort,” siger Steen Tychosen, der har svært ved at forestille sig professionel fodbold i Vejle skulle holdet rykke ned i 2. Division. Det er dog heller ikke på tale.
“Ordet nedrykning tager vi ikke i vores mund.”
Steen Tychosen håber på en masse tilskuere til kampen på hjemmebane, hvor holdet bortset fra AGF-kampen har klaret sig ganske fornuftigt.

Publiceret 19 May 2015 19:00