Christina fejrer jubilæum hos Louis Nielsen

Optiker Christina Deichgræber Andersen, Vollerup, runder i disse dage 10 år hos Louis Nielsen i Jernbanegade i Sønderborg, og det bliver fejret fredag 22. maj, hvor der er reception i butikken kl. 13-16.
I Louis Nielsen er jubilaren kendt og respekteret for sin store faglige kompetence og erfaring.
"Jeg synes, det er noget af det allermest spændende ved jobbet. Her kommer utroligt mange forskellige mennesker, og der er kunsten i høj grad at finde ind til den helt rigtige hjælp og løsning for den enkelte," siger Christina Deichgræber Andersen, der stammer fra Mjang, men nu bor i Vollerup med kæreste og barn.
"For os som forretningsindehavere er det guld værd at have dygtige, stabile medarbejdere, der sikrer, at der også for kunderne er god sammenhæng i tingene, og vi håber at mange kigger forbi og ønsker Christina tillykke med de 10 år i Louis Nielsen," siger retailchef Kasper Nørgaard, der ejer og driver Louis Nielsen butikken sammen med chefoptiker Sebastian Parada.
Såvel fredag 22. maj som lørdag 23. maj tilbyder Louis Nielsen en ekstra fordelagtig udgave af det såkaldte 2for1 tilbud.

Publiceret 21 May 2015 07:00