Niels Skeyby har flere direktørposter bag sig, og er også tidligere professionel badmintonspiller. Til august tiltræder han som ny ADP-direktør.

Niels Skeyby har flere direktørposter bag sig, og er også tidligere professionel badmintonspiller. Til august tiltræder han som ny ADP-direktør.

Niels Skeby bliver ny ADP-direktør

Bestyrelsen i Fredericia-Middelfart-Nyborg havneselskabet ADP har udpeget 51-årige Nils Skeby til ny administrerende direktør. Nils Skeby tiltræder den 1. august. Han kommer fra en direktørstilling i Dansk Svejse Teknik A/S. Han afløser Jens Peter Peters, som går på pension efter 15 år som ADP-direktør.
Nils Skeby har varetaget flere ledende stillinger i danske industrivirksomheder og er blandt andet bestyrelsesmedlem i Hanstholm Havn.
“Jeg glæder mig til at komme i gang med, hvad der for mig er et ønskejob. ADP A/S er en yderst økonomisk velkonsolideret virksomhed med et stærkt virksomhedskoncept. Selskabets havnefaciliteter ligger velplaceret, hvor den ”blå motorvej” møder såvel jernbanen som de danske motorveje. Forude venter store konkrete opgaver, specielt vedr. udviklingen af Danmarks Multimodale Transport- og Logistik Center (DMTC) i Taulov v/Fredericia,” siger Nils Skeby i en pressemeddelelse.
Nils Skeby, som er født på Fanø, er uddannet maskiningeniør fra Esbjerg Teknikum samt har suppleret sin uddannelse med diverse lederkurser. Nils Skeby har gennem sin karriere varetaget stillinger som direktør i DanCopter A/S, AkvaMiljø, Caspian, Voith Industrial Services A/S og som nævnt senest i Dansk Svejse Teknik A/S. I sine unge dage var Nils Skeby desuden professionel badmintonspiller på internationalt plan.
“Bestyrelsen ser meget frem til samarbejdet med Nils Skeby. Med dette glidende generationsskifte er vort selskabs videre udvikling lagt i rigtig gode hænder,” siger bestyrelsesformand Arne Tirsgaard i pressemeddelelsen.

Publiceret 21 May 2015 09:15