(Colourbox).

(Colourbox).

Aften slentre tur ved Kimmerslev sø

AFTENTUR: Tirsdag den 2. juni byder Gigtforeningens Midtsjællandskreds på en hyggelig aften-slentretur rundt om Kimmerslev Sø.
Søen er ca. 37 ha stor og ligger i Borup vest for Køge. Kimmerslev sø er så ren, at der må bades i den. Der er anlagt en sti hele vejen rundt om på ca. 3,6 km.
- På turen rundt om søen fortæller naturvejlederen om søens opståen og de vilde spiselige urter, vi møder undervejs. Tag en plastikpose med, så I kan få naturens grønne guld med hjem. I kan regne med at få km i benene og inspiration til brug af vilde urter i køkkenet, siger Birthe Bøge fra Gigtforeningen.
Ruten omkring Kimmerslev Sø har benævnelsen hjertesti og skulle derfor være til at benytte for personer i almindelig kørestol, men desværre kan dette ikke anbefales, efter den megen regn der er faldet i efteråret.
- Efter vort skøn vil det være uforsvarligt at tage turen i kørestol, desværre. Tag de gode sko på, tøj der passer til vejret og medbring den varme kaffe på termokanden, siger Birthe Bøge.
Inden man begiver sig ud på slentreturen har Søbogaard tilbudt at åbne dørene således, at deltagerne kan få mulighed for at handle lidt hos dem bl.a.deres økologiske saft, marmelade m.m. Det er muligt at handle med Mobilepay.
Turen starter kl. 18.30 – og slutter ca. kl. 20.30. Mødested ved sydbredden af søen ved Kimmerslev Kirke, Slusevej 1a i Borup.
Afstanden fra kirken til Søbogaard er ca. 200 meter.
Tilmelding til Birthe Bøge, tlf. 5666 1821 (2164 3172) eller mail birthe-lykke@mail.dk.
- Alle er velkomne, medlemmer af Gigtforeningen samt ikke medlemmer. Vi råder til hurtig tilmelding til denne tur, da der er begrænset deltagerantal. Bemærk venligst, at vi beder om en beskeden betaling, slutter Birthe Bøge.
pm

Publiceret 22 May 2015 06:15