En flyvende fantasi-by behøver ikke bare at være ren fantasi. Kom og byg din egen by, og tag den med hjem. (Foto: Martin Håkan/CoverGanda.dk).

En flyvende fantasi-by behøver ikke bare at være ren fantasi. Kom og byg din egen by, og tag den med hjem. (Foto: Martin Håkan/CoverGanda.dk).

Byg en flyvende fantasi-by

Køge Billedskole inviterer indenfor til en ny kreativ lørdag eftermiddag

KØGE: På næste kreative workshop hos Køge Billedskole lørdag den 30. maj, kan børn og deres voksne bygge skulpturer og arkitektur – og sammensætte det hele til én flyvende fantasi-by.
- Med alle mulige materialer såsom træ, grene, papir og flamingo skaber vi form og struktur på en fælles fantasi-by, hvor alt kan lade sig gøre. Det hele bliver limet sammen med en limpistol og hængt op med fiskesnøre, så det er stærkt og holdbart, men også svært at se med det blotte øje, siger Karen Lund Hansen, der er billedkunster og i dagens anledning hjælper på workshoppen med inspiration og vejledning.
- Vi skal skabe en flyvende by, der består af skulpturer og arkitektoniske elementer. Alt sammen monteret med fiskesnøre, så det kan hænge og skabe illusionen af en flyvende fantasi-by. Når workshoppen er slut, kan alle tage en del af byen med hjem og hænge det op på eget værelse, siger Karen Land Hansen.
Det vil være nogle timer med plads og rum til at være kreative sammen for hele familien. Et sted, hvor man kan skabe sin egen fantasifulde flyvende by ud af de forskellige materialer, der vil være at vælge imellem. Det bliver sjovt og hyggeligt for både små og store, børn og voksne – en rigtig legeplads af materialer, tips og tricks.
Vil du også være med til at skabe en flyvende fantasi-by, så kig forbi workshoppen lørdag den 30. maj kl. 13.00-17.00 i Gule Hal, Strandpromenaden 1 i Køge.
Arrangementet er gratis for alle og kræver ingen forudgående tilmelding.
Køge Billedskole er støttet af Køge Kyst for at fremme kulturen i området og skabe livet før byen.
pm

Publiceret 22 May 2015 13:45