Carl Holst besøgte onsdag den 20. maj Ølgod-virksomheden Nobia. Her tog bl.a. adm. direktør Lars Bay-Smidt imod

Carl Holst besøgte onsdag den 20. maj Ølgod-virksomheden Nobia. Her tog bl.a. adm. direktør Lars Bay-Smidt imod

Carl Holst besøgte Nobia i Ølgod

Regionsformand og folketingskandidat var onsdag på lokalt virksomhedsbesøg

Af
Kim Schou

Nobia Danmark i Ølgod har netop haft besøg af Carl Holst (V).
Regionsformanden og folketingskandidaten besøgte onsdag virksomheden, der varetager kendte køkken-brands som eksempelvis HTH og Invita, for at danne sig et indtryk af det lokale erhvervslivs udfordringer:
"Det var meget spændende at blive vist rundt hos Nobia, der jo dokumenterer, at det med ”udkantsområder” ikke skal tages alt for bogstaveligt," siger Carl Holst.
Politikeren gør opmærksom på, at stort set hele Vestjylland kan prale af en lav ledighed, hvilket beviser, at der er gang i erhvervslivet.
"Men det er vækst-hæmmende, hvis vi ikke formår at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft, og dertil har vi brug for Christiansborgs bevågenhed. Vækst-initiativer skal også ske uden for hovedstaden, og vi behøver ligeledes statslige arbejdspladser flyttet hertil, lyder det fra Carl Holst.
Adm. direktør for Nobia Danmark, Lars Bay-Smidt, glæder sig over Carl Holsts besøg på virksomheden, der alene i Ølgod beskæftiger 643 medarbejdere:
"Det er altid godt, når politikere bevæger sig ud i virkeligheden. Vi har bl.a. givet Carl Holst input om infrastruktur og tilknytning til motorvejen. Derudover har jeg fortalt ham, at mange små og mellemstore virksomheder uden for de større byer har problemer med finansieringen – og dét problem har han lovet at se på," siger Lars Bay-Smidt.

Publiceret 22 May 2015 10:00