Foto: AGF

Foto: AGF

Hobro IK skriver kontrakt med AGF-midtbanespiller

Hobro IK har indgået en toårig aftale med AGF-midtbanespilleren Kasper Povlsen, der har spillet 128 Superliga-kampe og 43 kampe på diverse ungdomslandshold.

Hobro IK har skrevet kontrakt med den 25-årige midtbanespiller Kasper Povlsen, der har været en af de bærende kræfter i AGF gennem de seneste seks sæsoner. Aftalen løber frem til den 30. juni 2017.

Kasper Povlsen er en taktisk dygtig spiller, der er boldfast og meget løbestærk. Hos AGF har han fungeret godt i rollen som balancespiller på midtbanen.

”Kasper Povlsen er en spiller, som vi længe har haft på vores ønskeseddel, og derfor er vi stolte over, at det er lykkedes for os at tiltrække ham til vores klub. Han er en type, der bringer god energi, vilje og fight ind i spillet, og derfor passer han passer perfekt til vores hold. Kasper Povlsen er prototypen på en fodboldspiller i Hobro,” siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Kasper Povlsen har fået sin fodboldopdragelse i Dronningborg Boldklub, der er en forstadsklub til Randers. I en tidlig alder blev han hentet til AGF, hvor han som 18-årig debuterede i en Superliga-kamp mod OB tilbage i marts 2008. Siden er det blevet til 187 kampe på AGF´s førstehold, hvoraf de 128 er spillet i Superligaen.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med den nye sæson. Hobro IK har været inde i en flot udvikling, som jeg ser frem til at kunne bidrage til. Jeg har et indtryk af, at der er et godt sammenhold i klubben, hvor der er plads til, at man som hold og individuelt kan udvikle sig hele tiden,” udtaler Kasper Povlsen om skiftet.

Udover klubkarrieren i AGF har Kasper Povlsen optrådt i landsholdstrøjen i samlet 43 kampe på diverse ungdomslandshold. Et af højdepunkterne blandt de 18 kampe som U21-spiller var EM-slutrunden i Danmark i sommeren 2011.

Kasper Povlsen får trøje nummer 25 i Hobro IK

Publiceret 22 May 2015 08:17