Glade piger på Jelling Festival. Husk, at du kan vinde en billet til næste års festival i Lokalavisens Instagram-konkurrence. Foto: Jørgen Flindt

Glade piger på Jelling Festival. Husk, at du kan vinde en billet til næste års festival i Lokalavisens Instagram-konkurrence. Foto: Jørgen Flindt

Jelling melder om fryd og gammen - og næsten udsolgt

Glade mennesker, god stemning og gode koncerter. Årets festival er kommet godt i gang.

Af
Af Thomas Bohsen

11.500. Så mange armbånd satte Jelling Musikfestival på igår, torsdag. Det oplyser presseansvarlig Thorkild Høj.
Sidste år var tallet 12.000, men der startede festivalen med en fridag, da den lå i Kr. Himmelfartsferien, så derfor er ledelsen rigtig glade for årets flotte fremmøde allerede torsdag. 
"Vi er kommet rigtig godt i gang. I går fik vi gang i tre scener med gode koncerter og mange glade mennesker, så alt er fryd og gammen, og der har været en god stemning," siger Thorkild Høj. 

Fokus på narko har virket

Vejle Lokalpoliti melder også om en god start på festivalen. De har foretaget en række visitationer, men uden det store udbytte. Det er både politi og festivalledelsen glade for. 
"Det er fantastisk, at vi ikke har de store problemer med narko. Festivaler tiltrækker en masse mennesker, der vil feste. Og nogle vil gerne have lidt ekstra brændstof for at give den gas. De sidste tre år har politiet gjort en stor indsats mod narko på festivalen med blandt andet narkohunde. Og det har virket rigtigt godt," fortæller Thorkild Høj.
 

Få lørdagsbilletter tilbage

Nu ser Thorkild Høj frem mod det helt store rykind, der kommer i eftermiddag, når folk har fået fri fra arbejde og skole. Og så byder aftenen ellers på god musik i form af to af hovednavnene på årets festival, skotske Texas og irske The Script. Desuden spiller Medina også i aften samt de to lokale navne, Jonas Breum, der har rødder i Vejle og The Beatophonics, der kommer fra Fredericia. 
Har man endnu ikke sikret sig en festivalbillet, er der håb endnu. Der er nemlig stadig billetter til i morgen, lørdag.
"Vi har cirka 200 billetter tilbage til lørdag. Og så er alt udsolgt. Så hold øje med billetlugen.dk, der står for salget, så man ikke kommer til at køre forgæves til Jelling, når de solgt," siger Thorkild Høj.
Får man ikke en billet til dette års festival, så er det godt, at man kan vinde en billet til næste års Jelling Festival. Lokalavisen Vejle har nemlig sammen med festivalen en konkurrence kørende på Instagram, hvor man kan vinde en partoutbillet. Se mere her

null

Publiceret 22 May 2015 14:03