Ny forestilling i aften

Cirkus Benneweis giver endnu en forestilling i Varde i dag klokken 17.30

Europas ældste cirkus er nu klar til at turnere Danmark rundt med en eventyrlig forestilling for hele familien. Diana Benneweis har givet direktørstafetten videre til sine børn, Nadia og Dawid, som glæder sig til at byde publikum indenfor i teltet.
Den 20. marts løftede Cirkus Benneweis for 128. gang teltdugen til årets forestilling, hvor du kan opleve artisteri i verdensklasse, duften af savsmuld og cirkusmagien emme i hver en afkrog af teltet.
I går aftes optrådte cirkus så i Varde og i dag klokken 17.30 er der endnu en forestilling. 
I år kan man få et glædeligt gensyn med sprechstallmeister Kim Kenneth, der vil lede publikum gennem en forestilling, hvor traditionelle cirkusdiscipliner fremføres i en ny og tidssvarende version. Blandt mange andre numre kan man opleve et nummer med ikke mindre end seks smukke Tinker-heste, et hæsblæsende akrobatiknummer i dødshjulet og en prisvindende linedanser, der kan få nakkehårene til at rejse sig på enhver.

Nye direktører

2015 er også året, hvor Diana Benneweis har overladt direktørhatten til sine børn, tvillingerne Nadia og Dawid, som i dag er daglige ledere af det turnerende familiedynasti. Nadia vil fremover byde publikum velkommen i manegen og stå for administrationen, og Dawid vil lede og fordele det tekniske arbejde.
“Vi er en anden generation end vores mor, og derfor synes vi, at nogle andre ting er spændende. Men vi vil gerne holde fast i det gode artisteri, nostalgien og den nærværende underholdning,” siger Nadia Benneweis til Lokalavisen Varde.
Både Nadia og Dawid går til opgaven med stor ildhu og mener, at cirkus aldrig har været mere relevant, end det er nu.
“Med mobiltelefoner og computere er underholdningen lige ved hånden hele tiden, og det kræver meget lidt af os. Men i cirkus er du nødt til at være tilstede på en anden måde. Hvis du blinker på det forkerte tidspunkt, er du måske gået glip af det helt store øjeblik. Den intensitet der kan opstå mellem artist og publikum er magisk, og vi glæder os til at dele de øjeblikke med jer i den kommende sæson,” siger cirkusdirektør Nadia Benneweis.

Publiceret 22 May 2015 15:00