Thor Dresler er ny assistenttræner hos Esbjerg Energy

Den tidligere ligaprofil, udlandsprofessionelle og landsholdsspiller Thor Dresler skal sammen med cheftræner Mark Pederson udgøre grundstammen i Esbjerg Energys trænerteam. Den 36-årige profil har underskrevet en toårig aftale med vestjyderne, hvor han skal fungere som assistent-træner.
"Jeg har ønsket at skabe mig en trænerkarriere efter min tid som aktiv ishockeyspiller, der sluttede efter sæsonen 2012/2013," fortæller Dresler og fortsætter: 
"Jeg påbegyndte fysioterapeutuddannelsen i mine sidste år som aktiv spiller, men det var vanskeligt at kombinere studierne med ambitionerne om at spille på landshold. Den uddannelse er færdiggjort i januar og jeg har kun hørt positivt om Esbjerg Energy, både i min tid som spiller og efter mit stop som aktiv. Jeg har også kun hørt positivt om cheftræner Mark Pederson, så da chancen bød sig, så slog jeg til," siger den 36-årige Herlev-dreng, der ser fordele ved sin uddannelse i forbindelse med træner-tjansen:
"Fysioterapeutuddannelsen giver mig viden om kroppen, om hvordan man skal træne og specielt hvordan man ikke skal træne for at blive en god ishockeyspiller. Så uddannelsen giver mig en god teoretisk baggrund for et arbejde i trænerverdenen," forklarer Thor Dresler.
"Det har været vigtigt for mig, at komme til et sted, hvor jeg skal arbejde sammen med en erfaren træner, som tidligere har præsteret godt, og som jeg kan sparre med. Og som samtidig er villig til at dele sin viden, så vi sammen kan udvikle klubben og holdet. Desuden er Esbjerg et hold i fremgang, et hold med mange unge spillere som er på vej frem. Det vil blive spændende at hjælpe dem i deres udvikling, så der er mange ting, der gør Esbjerg til et spændende valg," forklarer den kommende assistent-træner.
Thor Dresler har i sin tid som aktiv repræsenteret Herlev, Hvidovre, Odense og Herning i den danske liga, ligesom han har spillet for Gislaveds SK, Troja-Ljungby og IFK Arboga i Allsvenskan. Dresler har ligeledes spillet 150 landskampe for Danmark.

Publiceret 22 May 2015 06:00