Også i den kommende sæson vil det være Abena, Davidsen og Frøs, som er hovedsponsorer i SønderjyskE Fodbold.

Også i den kommende sæson vil det være Abena, Davidsen og Frøs, som er hovedsponsorer i SønderjyskE Fodbold.

Fodbold:

Hovedsponsorer bliver på holdet

De tre hovedsponsorer, Abena, Davidsens Tømmerhandel og Frøs Herreds Sparekasse har givet SønderjyskE tilsagn om fortsat samarbejde uanset udfaldet af nedrykningskampene i superligaen

Af
pra

SønderjyskE er mod alle odds og forventninger på syvende år en del af landets bedste fodboldrække. Igen i denne sæson er klubben involveret i et sandt nedrykningsdrama, som sandsynligvis først bliver afgjort i én af de absolut sidste kampe i Superligaen.
SønderjyskEs tre hovedsponsorer, Abena, Davidsens Tømmerhandel og Frøs Herreds Sparekasse, som alle har base i den sønderjyske landsdel, har netop meldt ud, at de også fremadrettet vil være at finde på superligaholdets spilledragter, og adm. direktør Klaus B. Rasmussen glæder sig over opbakningen til fodboldholdet:
"Vi er meget stolte over, at Abena, Davidsens Tømmerhandel og Frøs Herreds Sparekasse har tilkendegivet at de vil fortsætte samarbejdet med SønderjyskE. Vi værdsætter i den grad, at de tre virksomheder med deres tilsagn har markeret deres fortsatte opbakning, før nedrykningsdramaet er afgjort. De tager dermed også turen med i den næstbedste fodboldrække, hvis det skulle blive en realitet. Det understreger bare virksomhedernes fantastiske engagement og opbakning til det lyseblå landsdelsprojekt."
"Hovedsponsoraterne er den økonomiske hjørnesten i fodboldforretningen, og med tilsagnene fra Abena, Davidsens Tømmerhandel og Frøs Herreds Sparekasse er vi fortsat bredt forankret i landsdelen og kan arbejde videre med udviklingen af det lyseblå fodboldprojekt." 
"Vi håber naturligvis, at drengene laver en ”SønderjyskE” igen således, at Sønderjylland også i den kommende sæson er repræsenteret på den øverste fodboldhylde," siger Klaus B. Rasmussen, og fortsætter:
 

"Kom til fodbold!"

"Jeg vil gerne benytte lejligheden til at opfordre sønderjyderne til at møde talstærkt op til de to, sidste hjemmekampe, søndag den 24. maj mod FC Vestsjælland og søndag den 31. maj mod FC København. Opbakningen på stadion betyder utroligt meget, og drengene har fortjent, at vi rykker sammen i spillerbussen," understreger Klaus B. Rasmussen.
Hos Frøs Herreds Sparekasse ser man frem til det fortsatte samarbejde med SønderjyskE:
"Som et lokalt pengeinstitut med fødderne solidt plantet i den SønderjyskE muld, så er det helt naturligt for Frøs Herreds Sparekasse, at vi også i svære tider støtter op omkring det sønderjyske landsdelsprojekt." 
"Det er derfor naturligt for Frøs Herreds Sparekasse, at vi allerede tilkendegiver vores støtte fremadrettet, inden det spændende nedrykningsdrama er afgjort. Det er forhåbentlig med til at give spillere, trænere, ledere m.m. den fornødne ro i de afgørende kampe, til at kunne koncentrere sig om spillet på banen." 
"Samtidig vil vi også benytte lejligheden herfra Frøs Herreds Sparekasse til at rose den administrative ledelse med Klaus B. Rasmussen i spidsen, for hele tiden at udvise rettighed omhu og være på ”banen”, og med udgangspunkt i den tilstedeværende økonomi, at sikre den sportslige sektor de fornødne tilfredsstillende arbejdsvilkår." 
"Som mangeårig samarbejdspartner og støtte til det sønderjyske landsdelsprojekt, ser vi i Frøs Herreds Sparekasse frem til nye og spændende oplevelser omkring herrefodbolden i SønderjyskE," udtaler Ole V. B. Andersen fra Frøs Herreds Sparekasse.
 

null

Publiceret 22 May 2015 07:15