Løb:

Skatteministeren er med når Feminaløbet skydes i gang

Benny Engelbrecht ser stort på "den lille forskel" og stiller op i Feminaløbet i Haderslev

Af
pra

Når startskuddet lyder onsdag d. 27. maj til Femina Kvindeløb i Haderslev, er skatteminister Benny Engelbrecht blandt dem, der stiller til start. Som flittig motionist, der selv booker løbetider i sin egen kalender, er ministeren nemlig inviteret med som gæsteløber til årets løb og er dermed den eneste mand, som får lov at deltage.
Femina inviterer igen i år de sønderjyske kvinder til Feminas Kvindeløb, som kommer til Haderslev d. 27. maj. Årets løb adskiller sig dog fra sidste år. Der er nemlig en enkelt mandlig løber med på ruten. Som den eneste mand er skatteminister Benny Engelbrecht (S) inviteret med til løbefesten i Haderslev. Og socialdemokraten selv snører ofte løbeskoene.
"Det er ingen hemmelighed, at min kalender er godt booket, men jeg har lovet mig selv, at der skal være tid til at løbe. Det clearer hjernen på sådan en befriende måde. Og det har jeg brug for i en meget travl hverdag. Derfor bliver turene simpelthen skrevet ind i kalenderen – akkurat ligesom alle andre aftaler,” siger Benny Engelbrecht.
Man behøver ikke at være i topform for at deltage i årets kvindeløb. Med tre forskellige ruter på hhv. 5 km løb, 10 km løb og 5 km gang kan alle være med uanset kondital.
Allerede nu har over 2.000 løbeglade kvinder tilmeldt sig kvindeløbet, og Femina forventer, at endnu flere i de kommende dage tager udfordringen op. Den store opbakning bunder i høj grad i løbets store succes sidste år.

Det var en dejlig dag 

”Sidste år havde vi en god dag med et dejligt løb og mange glade deltagere. Og det regner vi bestemt med at gentage i år. Mange kvinder værdsætter det sociale aspekt ved at motionere, og med Femina Kvindeløb håber vi at motivere kvinder i hele landet til at hjælpe hinanden med at komme afsted og få motion integreret i hverdagen. Det er det, Femina Kvindeløb handler om for os – at motionere og have det sjovt sammen,” siger chefredaktør på Femina, Camilla Kjems.
Igen i år er kvindeløbet i samarbejde med Scleroseforeningen, og hvis man indsamler mindst 300 kr. til kampen mod sclerose, får man sit startnummer til gengæld.
Femina afholder i år kvindeløbet i hele syv steder. Femina Kvindeløb blev skudt i gang søndag den 17. maj i København, hvor den danske konkurrencekommissær Margrethe Vestager deltog som gæsteløber. Efter løbene i København går turen videre rundt i landet – nemlig til Slagelse, Faaborg, Herning, Haderslev, Herning, Aalborg og Aarhus. Det er 16. gang, at løbet afholdes.
Køb din billet på dagen eller på http://www.femina.dk/content/haderslev.
Du kan tilmelde dig Femina Kvindeløb 2015 på femina.dk, og du kan tilmelde dig helt op til og på selve dagen. Prisen for at deltage er 250 kr. og 300 kr., hvis man tilmelder sig på dagen. Husk også at tilmelde dig eventen på Facebook.
I løbet af dagen vil løbets mange partnere og sponsorer bakke op om løbet med lækre præmier og overraskelser, mens der sidst på dagen vil blive trukket lod om endnu flere lækre gaver. På stævnepladsen vil der også være mulighed for shopping, hygge, picnic og venindetid både inden og efter løbet.

Det får du med

For startgebyret får du en smart, kortærmet løbetrøje fra New Balance i en rigtig flot pang-farve. Derudover får du også en flot sort shopper, du kan bruge igen og igen, det nyeste FEMINA, MOVE – FEMINAS sundheds- og træningsmagasin, masser af lækre vareprøver fra vores sponsorerer fx aioli fra Svansø, Nellie Dellies chokoladebar, snackpose fra Earth Control, GLISS BB cream fra Schwarzkopf, rynkecreme fra Cien, ½ liter kildevand samt mange andre lækre varer og snacks – og ikke mindst nogle festlige timer med veninder, kollegaer eller familie.
 
 

FAKTA

Tid og sted
Adresse: Kløvermarken 1, 6100 Haderslev
Kl. 17.00 Pladsen åbner
Kl. 17.35 Camilla Kjems og Benny Engelbrecht byder velkommen
Kl. 18.15 Fælles opvarmning
Kl. 18.30 Femina kvindeløb skydes i gang
 
Om Femina Kvindeløb Haderslev
Dato: Onsdag den 27. maj 2015
Sted: Kløvermarken 1, 6100 Haderslev
Løbeklub: Haderslev motion
Ruter: 5 km gang, 5 km løb og 10 km løb

Publiceret 22 May 2015 09:15