John Arne Christiansen har åbnet Depot Køge med levering af alle former for drikkevarer.

John Arne Christiansen har åbnet Depot Køge med levering af alle former for drikkevarer.

Depot Danmark udvider med ny afdeling i Køge

Depot Køge bliver nr. 11 i rækken af drikkevaredepoter med bl.a. fadøl til private.

Af
Martin Rasmussen

ÅBNING: Som konsekvens af at de store bryggerier samlede deres distribution på få terminaler, dannede fem tidligere bryggeridepoter for seks år siden Depot Danmark. Siden har kæden udvidet, så den nu er landsdækkende.
Alle depoterne drives selvstændigt og konceptet er at være lokal totalleverandør af drikkevarer på tværs af bryggerier og andre producenter.
Således kan virksomheder, kantiner, restauranter, cafeer, foreninger, kiosker, pølsevogne, campingpladser mv. samle alle deres drikkevareindkøb hos én leverandør, uanset sortiment.
Det bliver med en erfaren lokal mand Depot Køge etablerer sig. Ny depotindehaver er John Arne Christiansen, som med mere end 20 års erfaring i branchen har et solidt kendskab til markedet og kunderne.
- Vi har løsninger der kan omfatte fadølsanlæg, køleskabe, flaskeautomater alt efter hvad der passer ind hos kunderne, fortæller han.
På toppen af dette vil Depot Køge også servicere private med udlejning af fadølsanlæg både til den lille havefest og om nødvendigt en stor udskænkningsvogn til de større arrangementer. Fadøl og anlæg kan bestilles online på www.depot-koege.dk.
- Sortimentet er stort, priserne er gode og har du specielle ønsker til fadølsmærke, så ring og spørg; vi kan skaffe næsten alt, siger John Arne Christiansen.

Publiceret 23 May 2015 14:00