(Foto: Martin Håkan/CoverGanda.dk).

(Foto: Martin Håkan/CoverGanda.dk).

Kom til ”åben byggeplads” ved vejtunnelen

Køge Kyst inviterer til ”åben byggeplads” tirsdag den 2. juni, hvor man kan komme tæt på arbejdet med vejtunnelen, der er i fuld gang - og høre mere om det færdige resultat.

VEJTUNNEL: Hvorfor skal Køge have en vejtunnel, hvordan kommer den færdige tunnel til at se ud – og hvordan foregår anlægsarbejdet egentlig? Det er nogle af de spørgsmål, man kan få svar på, når Køge Kyst tirsdag den 2. juni fra kl. 17 til 19 holder ”åben byggeplads” ved den kommende vejtunnel.
- Konstruktionen er allerede nået langt, og vi er nu ved at være klar til at støbe taget. Med arrangementet giver vi folk mulighed for selv at komme ind og se, hvad der sker. På det her stadie er der god mulighed for at se selve skelettet til den komplicerede tunnelkonstruktion og på den måde få et indblik i hele processen, siger Fleming Lynge, som er Køge Kysts projektleder på anlæggelsen af vejtunnellen.
Alle interesserede er velkomne til ”åben byggeplads” arrangementet, der foregår i et telt på selve byggepladsen, ca. 100 meter nord for Køge Station, med adgang fra Værftsvej.
Her vil være taler og oplæg af borgmester Flemming Christensen, Køge Kysts projektdirektør Jes Møller, Køge Kysts projektleder på arbejdet, Fleming Lynge, og projektchef Niels Holm Mikkelsen fra Aarsleff.
Efter talerne kan man kigge nærmere på en plancheudstilling om tunnelprojektet og få svar på eventuelle spørgsmål fra de involverede i projektet.  Det vil også være muligt at se ud over byggepladsen fra et nyetableret plateau på området.
Anlægsarbejdet vil være i gang, mens arrangementet foregår, men der vil være de nødvendige afspærringer omkring arbejdet af hensyn til sikkerheden.
Den nye vejtunnel kommer til at gå fra nordenden af den nye Ivar Huitfeldtsvej til Værftsvej, og den vil efter planen være klar til brug i efteråret 2016.
Vejtunnelen er finansieret af Køge Kommune og Køge Kyst.
pm

(Foto: Martin Håkan/CoverGanda.dk).

(Foto: Martin Håkan/CoverGanda.dk).

(Ill.: Køge Kyst).

(Ill.: Køge Kyst).

Publiceret 23 May 2015 10:00