Skoleorkester byder til sommerkoncert

Torsdag inviterer Aabenraa Skoleorkester til den årlige sommerkoncert i Sønderjyllandshallen. Kl. 19.30 tages der hul på begivenheden, hvor alle interesserede er meget velkomne. Der er gratis adgang.

Aftenens program er som altid en god blanding af forrygende swingnumre over pop-rockballader til de uundværlige festlige marcher. Orkesterets 40 medlemmer vil under ledelse af Michael Jeberg Kjær bl.a. spille et velklingende og swingende arrangement af Carl Nielsens ”Jeg ved en lærkerede”. Orkesteret er dermed med til at fejre 150 året for komponistens fødsel som deltager i Danmarks største Carl Nielsen stafet, der er startet på initiativ af Aabenraa Kommunes Musikråd.
 
Tidligere orkestermedlem Jens Erik Stein er konferencier ved koncerten og leder publikum igennem aftenens program.
 
Musikåret 2014-2015 har været et stort og begivenhedsrigt år for Aabenraa Skoleorkester med mange spændende punkter på aktivitetskalenderen, der i år kulminerer med en udlandsrejse til Rostock i starten af sommerferien og afsluttes med deltagelsen i Aabenraa Ringridning umiddelbart efter hjemkomsten.
 
Aabenraa Skoleorkester optager netop nu nye medlemmer på alle instrumenter. Interesserede kan læse mere om orkesteret på www.aabenraaskoleorkester.dk. Tilmeldingsfristen til skoleåret 2015/2016 er den 15. juni 2015. Tilmelding foregår online via Aabenraa Musikskoles hjemmeside www.aabenraamusikskole.dk.
 
På gensyn til koncerten, hvor Aabenraa Skoleorkesters medlemmer glæder sig til at spille op til deres bedste og levere endnu en god musikalsk oplevelse, hvor der skulle være noget for enhver musikalsk smag.

Publiceret 23 May 2015 14:00