Dorthe var en af de mange, som serverer smørrebrød på Jelling Musikfestival. En nyhed der vist er kommet for at blive.

Dorthe var en af de mange, som serverer smørrebrød på Jelling Musikfestival. En nyhed der vist er kommet for at blive.

Festival:

Et stykke højtbelagt succes

Af
Af: Jørgen Flindt

Som noget nyt kan man i år købe Dyrlægens Natmad eller Æg med rejer, for Smørrebrættet har set dagens festivallys, og for første gang kan gæsterne nu købe smørrebrød.
Enten som højbelagte eller som flade i en madpakke.
"Og det går rigtigt godt, Vi får meget rod, og folk har taget godt mod det," siger Elsa Sørensen, der er den ansvarlige i Smørrebrættet.
Her serveres maden på et sølvfad, i hvert fald et sølvfarvet fad, og maden smørres undervejs.
"Vi skulle prøve noget nyt, og så faldt talen på smørrebrød, og nu prøver vi det af. Men det går så godt, at det godt kan tyde på, at det er et tilbud, der er kommet for at blive," siger hun.
Og jo, Fiskefilet og Æg og rejer samt roastbeef, er de helt sikre hits.
"Kunderne er alle aldersgrupper, men det mere modent publikum vælger de højbelagte, mens ungdommen køber en madpakke," siger Elsa Sørensen.

null

Publiceret 23 May 2015 16:44