Der var godt besøgt på Månen til den stiftende generalforsamling.

Der var godt besøgt på Månen til den stiftende generalforsamling.

Stiftelse:

Ny forening så dagens lys

Den nye Venskabsforening ”Tilflyttere og Danskere” blev åbnet for fuld musik leveret af Haderslev Garden

Der var stor tilslutning til den stiftende generalforsamling for venskabsforeningen 'Tilflyttere og Danskere' på Månen i onsdag. Ca. 70 – 80 personer var mødt op for at være med til at starte foreningen.
Der blev valgt en bestyrelse bestående af både tilflyttere og danskere, der nu tager fat på det kommende arbejde i bestyrelsen med at arrangere og planlægge forskellige aktiviteter, der vil være til gavn for foreningens medlemmer.
”Det er glædeligt at se så stor en opbakning, der er for den nye forening. Jeg er glad for at Nabil Elkhatib for et par måneder siden rettede henvendelse til os på vegne af 20 – 30 tilflyttere med ønske om hjælp til opstart af denne venskabsforening. Her kan vi se, at alle de interesserede der mødte op til den stiftende generalforsamling er interesseret i at være med til at arbejde for en velfungerende venskabsforening," siger Michael Christiansen fra Varberg Bydelssekretariaet:
"Vi tror på, at foreningen kan bidrage med en større forståelse blandt tilflyttere og danskere samt bidrage til hurtig integration," slutter Michael Christiansen, der kan kontaktes for medlemsskab eller information på mail mch@hab-bolig.dk.

Publiceret 23 May 2015 08:30