Den 30. maj fejrer Pixeline fødselsdag i Universe.

Den 30. maj fejrer Pixeline fødselsdag i Universe.

Pixeline inviterer til fødselsdagsfest

Sidste år flyttede den læreglade pige Pixeline ind i Universe. hvor hun fik sin egen interaktive by på hele 2500 kvadratmeter. Over de næste par weekender inviterer hun både til fødselsdagsfest og motionsløb i en god sags tjeneste.
”Formålet med Pixelineland var at skabe et rum for leg og læring, som de mindste børn ville forelske sig i. At træde ind i Pixelineland er som at træde ind i et computerspil, og det har virkelig vakt genklang hos gæsterne,” siger Pia Bech Mathiesen, adm. direktør i Universe.

Kage og krammer

Den 30. maj holder Universe Pixelines fødselsdag. Her bliver den nysgerrige pige fejret med flag, sang og gratis kage. Der bliver rig lejlighed til at få taget billeder, give fødselaren et kram og tegne en fødselsdagstegning til hende.
Den 5. juni afholder Børneulykkesfonden og Universe Pixeline Bogstavløbet i parken. Over en distance på 1 kilometer skal deltagerne samle bogstaver og gætte et hemmeligt kodeord.
”Det bliver en rigtig sjov dag, hvor Pixeline er med hele vejen. Alle børn, der deltager, får en flot goodiebag, en guldmedalje og et diplom, så ingen går tomhændede hjem,” fortæller Pia Bech Mathiesen.
Derudover kommer SpringFree med trampoliner til fri afbenyttelse, og Bamsehospitalet med studerende fra SDU kommer og kigger bamser efter for sygdomme.

Studerende fra SDU kigger bamser efter for sygdomme i Bamsehospitalet.

Studerende fra SDU kigger bamser efter for sygdomme i Bamsehospitalet.

Publiceret 24 May 2015 07:00