Til oktober optræder komikeren Rasmus Bjerg med sit oneman-show på Godset. Billetter kan allerede købes nu. Foto: Pressefoto

Til oktober optræder komikeren Rasmus Bjerg med sit oneman-show på Godset. Billetter kan allerede købes nu. Foto: Pressefoto

Rasmus Bjerg vender hjem

Nu får koldingborgerne endelig Rasmus Bjerg helt alene. Som skuespiller og komiker har han allerede jokket godt rundt i spinaten. Som Mr. Poxycat og som kongelig skuespiller har han døjet med fugt i fundamentet. Kun 38 år gammel er Rasmus Bjerg nu klar med sit erindringsshow, mens han endnu kan huske. Et soloshow uden omsvøb. Uden masker. Helt afklædt men med tøj på.
 

I showet tager Rasmus Bjerg publikum med på en erindringsrejse tilbage til barndommen i Vester Nebel, tilbage til dagene på bønnespirefabrikken, til pigen fra Persillevej. Og på besøg hos døden i møllen. Anmelderne har allerede rost showet. Berlingske skriver for eksempel:
“Hans brogede fortælling om den, han var, den, han er, varmer i en kold tid. Nu ved vi lidt mere om, hvad der er inde i Rasmus Bjerg. Han er på alle måder enestående”.
 

Rasmus Bjerg optræder på Godset i Kolding søndag den 18. oktober. Billetsalget er startet. Billetter kan købes for 250 kroner på www.godset.billetten.dk.

Publiceret 24 May 2015 08:00