Regnorme og sneglespor:

0-4 årige på workshop i Nicolai for Børn

Nicolai for Børn byder ind med en workshop for de mindste. Her skal der leges med materialer og teknikker inspireret af naturen og den krible-krablende beboere.
 
Nicolai for Børn arrangerer BABYART workshop for 0 til 4-årige. Her vil kulturformidler Kristina Høier svare på spørgsmål som "hvordan tisser en tissemyre?".
 
I løbet af 40 minutter bliver børnene guidet gennem en lang række materialer og teknikker, alle sammen spiselige, alle sammen let tilgængelige og alle med association til insekter, naturen og det overordnede krible-krable-tema. Der bliver leget med kogt spaghetti, der efter en kort prøvesmagning bliver blandt med sovsekulør og straks begynder at ligne en stor bunke regnorme. Bunken af klistrede regnorme bliver derefter kastet på et stort stykke brunt papir, der er klistret fast på gulvet. Så begynder det at efterlade spor, former og farver, der danner indtrykket af det kunstværk, børnene er ved at skabe.
 
Indfarvet melblanding bliver med en ballon til farverige larvespor henover papiret, og en klistret masse af våde karsefrø laver et flot sneglespor.
 
Legen får lov til at udvikle sit frit.
 
Workshoppens faciliteter og materialer er tilgængelige for besøgende i Nicolai for Børn i hele maj måned. Den faciliterede workshop med Kristina Høier Kristiansen afvikles den 27., 28. og 29. maj for daginstitutioner og dagplejere i Kolding Kommune.
 
 

Publiceret 24 May 2015 10:00