Mads Koch Hansen.

Mads Koch Hansen.

Ny lægelig direktør på Sygehus Lillebælt

Region Syddanmark ansætter Mads Koch Hansen som lægelig direktør på Sygehus Lillebælt.
Region Syddanmark har ansat Mads Koch Hansen som ny lægelig direktør på Sygehus Lillebælt, der omfatter sygehusene i Kolding, Vejle, Middelfart, Fredericia og Give. Han er 46 år og kommer fra en stilling som overlæge på anæstesiologisk afdeling på sygehuset i Horsens. Mads Koch Hansen vil være et kendt ansigt for mange, fordi han fra 2010 og frem til i år har været formand for lægeforeningen.
I sit nye job får Mads Koch Hansen sammen med de to øvrige direktører i direktionen det overordnede ansvar for ledelsen af Sygehus Lillebælt. Sygehusenheden er Region Syddanmarks næststørste sygehus med omkring 60.000 indlagte patienter hvert år, 4.300 fuldtidsmedarbejdere og et samlet budget på 3,1 mia. kr.
“Mads Koch Hansen har indgående kendskab til sundhedsvæsenets udfordringer og har som leder på afdelingsniveau vist, at han kan skabe resultater sammen med andre. Han har vist, at han tør gå foran og sikre følgeskab. Alt sammen kvalifikationer der bliver brug for med de store udfordringer, Sygehus Lillebælt, og sundhedsvæsenet i det hele taget, står overfor”, siger sundhedsdirektør i Region Syddanmark Jens Elkjær.

Publiceret 25 May 2015 13:00