Mens Anja Hahn (th.) glæder sig til at forkæle kunderne, ser Hanne Knudsen frem til at give lille Maline en stille start på livet Foto: M. Henriksen

Mens Anja Hahn (th.) glæder sig til at forkæle kunderne, ser Hanne Knudsen frem til at give lille Maline en stille start på livet Foto: M. Henriksen

Hanne er helt solgt:

“Jeg skal være fuldtidsmor”

Hanne Knudsen har solgt Hudpleje Klinikken på Torvet til Anja Hahn

Af
Mette Henriksen

Efter ni år med foden under egen disk i Hudpleje Klinikken på Torvet 6B, har indehaver Hanne Knudsen nu videresolgt sin forretning til Anja Hahn.
Hanne Knudsen blev for godt 14 dage siden mor til lille Maline, og familiens førstefødte skal nu nydes i fulde drag.
“Efter at Maline er kommet til verden, er jeg slet ikke længere i tvivl om at det er den rigtige beslutning, som jeg har taget,” fortæller den friskbagte mor: “Nu skal jeg til at være fuldtidsmor, og jeg glæder mig helt vildt.”
Modsat er Anja Hahn lige så frisk på at overtage Hudpleje Klinikken, som kun er én af flere beskæftigelser, som den 40-årige mor til to går og hygger sig med.
“Sammen med min kæreste driver jeg Skærbæk Ridecenter, og indtil 1. juni er jeg wellnessansvarlig i et ferieresort,” fortæller Anja Hahn, som er uddannet kosmetolog.
“Jeg kommer først og fremmest til at bruge kræfter her i forretningen sammen med Britta, som allerede arbejder her,” tilføjer Anja Hahn, som udover hudpleje også tilbyder massage og neglestyling.
Hudpleje Klinikken har fremover åbent mandag, tirsdag, torsdag og fredag klokken 9-17, onsdag klokken 9-20 og lørdag klokken 9-14.

Publiceret 25 May 2015 07:00