Oplev den taiwanesiske gruppe Voco Novo - A Cappella Group - på Tapperiet i Køge lørdag den 30. maj. (Pressefoto).

Oplev den taiwanesiske gruppe Voco Novo - A Cappella Group - på Tapperiet i Køge lørdag den 30. maj. (Pressefoto).

A Cappella kulturmøde på Tapperiet

Pop, jazz og verdensmusik fra Taiwan

KØGE: Lørdag den 30. maj bliver der mulighed for at komme til koncert med den asiatiske vokalgruppe Voco Novo – A Cappella Group på Tapperiet i Køge.
Voco Novo fandt sammen i Taiwan i 2009 for at skabe en unik blanding vokalmusik på baggrund af forskellige musikgenrer.
Gruppen blander således popmusik med vokaljazz og verdensmusik med stærke referencer til asiatisk musik- og kulturhistorie.
Voco Novos udgangspunkt er at skabe ny a cappella musik der bunder i taiwanesisk kultur og natur og gennem musikken, at få lytteren til selv at sætte billeder herpå.

International anerkendelse

Voco Novo har vundet mange internationale priser i a cappella og vokalmusik kategorien og har turneret i store dele af verden.
Gruppen er i Danmark i forbindelse med Aarhus Vokal Festival og denne aften har du mulighed for at opleve Voco Novo i Tapperiets koncertsal til et kulturmøde båret af a cappella musik.
Koncerten med Voco Novo – A Cappella Group lørdag den 30. maj starter kl. 20.00 og dørene åbner en time inden koncerten.
Billetter kan købes i forsalg på www.billetlugen.dk og på Tapperiet.
- Herudover vil det også være muligt at købe billetter i entréen på selve aftenen til forhøjet billetpris, oplyser Jon Pejtersen fra Tapperiet i Køge.
pm

Publiceret 27 May 2015 17:15