(Privatfoto).

(Privatfoto).

AIK 65 Strøby fik besøg af Pigeraketten

Af
Af Connie Olsgaard

AIK 65 Strøby Fodboldafdelig

FODBOLD: Så landende Pige raketten atter i Strøby på fodboldbanerne ved Strøby Hallen
Onsdag den 20. maj fra kl. 15-18.00 afholdte AIK 65 Strøby fodbold Pigeraketten og der havde vi  besøg af 90 glade og meget friske piger fra området og alle piger i alderen 5-11 år fik invitationer på Strøby skolen, stor tak for hjælpen til Kim, for udbringning på skolen. Samtidig stor tak til SFO`en som hjalp mange glade piger ud på fodboldbanerne i samlet flok.
Efter et besøg i Raketten blev alle pigerne fløjet ud i rummet og blev delt op i 6 grupper og løb en slags stjerneløb ud til alle de sjove stationer, som var besat af hjælpere fra Fodboldklubben unge pigespillere som spiller fodbold i klubben, stor tak til alle hjælpere uden jer kunne dette arrangement ikke blive så vellykket.
Efter historien og flyveturen med raketten drog  pigerne ud til stationerne med besøg på Mælkevejen med motorik, dribling, boldkontrol, besøgte de Solen med kredsløbstræning, motion og høj puls.
Derfra retur til astronauten Martin og så af sted til Mars med skudteknik, træning af indkast og fokusering, Uranus med at opleve uforudsigeligheder i spillet og sammenspil, så var der Saturn med holdfølelse, bevægelse og målbevidsthed, hvis disse forskellige opgaver gik langsomt så kom ”hvad skalder på, der skal fart på” og så løb de alle glade af sted.
Der blev uddelt lidt figenstænger og nogle fik lidt at spise og vand til tørsten, så kom del 2 med stationstræning med kaosdribling, koordination og motorik, boldmodtagelse to og tog med spark og pasninger til bold, hente og stjæle bolde med driblinger og bold, driblestafet med tunnel og så var der følg træneren hvor alle trænere og de unge pigehjælpere gav den gas og vi tror at alle pigerne var noget brugte til sidst, men samtidig havde de vist en dejlig dag.
De sluttede af inde på den oppustelige fodboldbane hvor Martin lavede forskellig slag fortælling og underholdning, alle pigerne sagde farvel til alle trænerne og fik til sidst en figenstang, fodboldblade, invitationer til træning, diplom og en fin lilla drikkedunk, det var meget trætte og glade piger der smilende sagde farvel, og også nogle trætte hjælpe der havde været på konstant i tre timer.
Vejret var med os på banerne ved Strøby Hallen, hvor det hele tiden vekslede mellem sol og overskyet, men ingen regn udover et par dryp – så dejligt.
Vi håber at de 90 glade og friske piger fra området fik en dejlig oplevelse af motion og fodbold, ikke som vi spiller fodbold til daglig, men en måde hvorpå man også kan opleve sammenholdet at den dejlige holdsport ”fodbold”.
Hvis nogle skulle være interesseret i at prøve at komme til fodboldtræning mandage/onsdage så se på invitationskortet, som børnene havde med hjem, eller ring for nærmere information til Conni Olsgaard mobil 4036 6798. Vi tager imod alle friske piger med åbne arme i klubben, så kig forbi til en god gang fodboldtræning.

(Privatfoto).

(Privatfoto).

Publiceret 27 May 2015 17:30