Simon Duer fik et fremragende come-back mod Nykøbing. Han scorede et mål, fik et straffespark og var en konstant trussel mod gæsterne.

Simon Duer fik et fremragende come-back mod Nykøbing. Han scorede et mål, fik et straffespark og var en konstant trussel mod gæsterne.

Avedøre havde mulighederne

Brændte straffespark ved 1-2 og havde overraskende mange chancer

FODBOLD: Det har ikke været kendetegnende for Avedøre at skabe mange chancer i dette forår. Holdet har leveret en meget solid defensiv, der har givet meget få offensive chancer, som man så til gengæld har taget. I kampen mod formstærke Nykøbing F. blev det til rigtig mange chancer, men også til nederlag på 1-3.

Af
ebo@hvidovreavis.dk

Trænerteamet Jan Christensen og Claus “Buller” Clausen overraskede Nykøbing med en noget mere offensiv tilgang til kampen, end man ellers har set Avedøre, og missionen syntes at lykkes.  Avedøre tilspillede sig rigtig mange åbne muligheder, hvor Nykøbing blev fanget i hurtige omstillinger. Netop et hjørnespark til Nykøbing endte hurtigt med en scoring til Avedøre, da Simon Duer løb fra sin direkte modstander og scorede sikkert. Hurtigt og effektfuldt. Et godt come-back til Simon Duer efter overstået karantæne. Han var i øvrigt ikke i nærheden af et gult kort gennem hele kampen, men spillede med den forventede rutine, disciplin og afpassede spændingsniveau. Hyper farlig hele tiden!
Efter 20 minutter udlignede Nykøbing på straffespark i en situation, hvor Avedøre appellerede for “hands” i feltet, men hvor Jeffrey Ofori efterfølgende kom for sent med sin tackling. Målmand Tobias Nannestad gik til den rigtige side, men bolden var meget velplaceret og hårdt sparket.
Kort efter var Simon Duer alene igennem på kanten af en off-side, men on-side. Tidligere tiders gule kort for afslutning i en lignende situation fik angriberen til at tøve lidt med afslutningen, og den blev derfor lige på målmanden.

Uheldig udskiftning

I pausen blev Patrick B. Andersen skiftet ud, og det var en fejl.
Træner Jan Christensen: - Vi havde nogle overvejelser om at trække Christian Thorup lidt længere tilbage på banen og så skifte Martin Nordentoft ind til at holde i bolden som en slags hængende angriber. Den plan lykkedes bare ikke, og derfor skulle vi have holdt Patrick Andersen på banen, for det fungerede fint som det var i 1. halvleg. Nu kom vi for langt tilbage på banen, og så blev Nykøbing rigtig farlige. De scorede til 2-1 efter en omstilling og havde momentum. Den udvikling må vi som trænere tage på vores kappe. Drengene leverede, hvad de skulle, men vores satsning gav bare ikke det udbytte, vi havde håbet på...
Efter 20 minutters spil af 2. halvleg fik Simon Duer tilkæmpet sig et straffespark. Niklas Myhrmann  blev sendt frem for at sparke, men noget nonchalant lobbede han bolden over målmand og mål. Det er jo chance eller ambulance. Det ser fint ud, når det lykkes og dumt ud, når det går galt.
I stedet for 2-2 blev det 1-3, og det var noget af en mavepuster. Det sidste kvarter blev afviklet på cruise control.
- Vi var oppe mod en af de bedste hold i øjeblikket i rækken, og alligevel fik vi skabt så mange muligheder, mente Jan Christensen. - Det var meget underholdende, men det gav os ikke point, og dem skal vi bruge. Vi har en svær uge for os, med kamp i Sundby på søndag, hjemmekamp mod HIF på onsdag, inden vi skal i Nymosen ude mod GVI næste lørdag...
- Vi var uden Mikkel Bang og Magnus Romme Larsen, der var i karantæne og skadet mod Nykøbing. De vender begge tilbage, men det er vigtigt, at vi spiller vore kort på den rigtige måde. Vores trup er smal lige nu, og de point vi skal have betyder, at vi skal tænke os rigtig godt om...
- Heldigvis er der også gode tegn for holdet. Chris Lindskow Pedersen er rigtig god i øjeblikket på vores centrale midtbane. Toke Svendsen holder meget højt niveau, og så var Simon Duer bare lige der, hvor vi allerhelst vil have ham...

Publiceret 27 May 2015 08:00