Der er stadig plads til flere drengerøve når der skal dystes på Flyvestation Skrydstrup den 9. juni. Foto: hib.dk

Der er stadig plads til flere drengerøve når der skal dystes på Flyvestation Skrydstrup den 9. juni. Foto: hib.dk

Der er plads til flere drengerøve

Drengerøvsløbet den 9. juni på Fighter Wing Skrydstrup er godt nok kun for mænd, men der er aktiviteter for hele familien. Løbet skal sætte fokus på mænds sundhed

Haderslev Kommune og Fighter Wing Skrydstrup inviterer igen alle mænd i Haderslev Kommune til et sjovt og anderledes drengerøvsløb. Det sker tirsdag den 9. juni kl. 17.00. Løbet bliver skudt i gang fra kl. 17.00, og portene er åbne fra kl. 16.00. Løbet varer en times tid.
Ruten er to kilometer lang og fyldt med spændende og sjove udfordringer i form af forskellige forhindringer. Der er flotte præmier på højkant. Alle mænd over 18 år kan deltage i løbet uanset fysisk form.
Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig på www.run2u.dk Der er plads til 200 mænd, og det koster 100 kroner at deltage.
Tag familien med - Haderslev Kommune og Fighter Wings tilbyder aktiviteter for store og små, f.eks hoppeborg og boldspil for børn. Voksne kan få et sundhedstjek i Sundhedsbussen. Efter løbet kan alle tage en gratis tur på løberuten.
Ideen med drengerøvsløbet er, at det skal være med til at sætte fokus på mænds sundhed på en anderledes måde. Mænd halter bagefter kvinder, når det kommer til at pleje deres helbred og få tjekket deres helbredproblemer hos lægen inden det er for sent. Drengeløbet bliver afholdt i uge 24, som er forbundet med kampagnen 'Men's Health Week'.

Publiceret 27 May 2015 06:15