Det var en meget seværdig oplevelse, da de to klubber mødtes på Kæmpernes Arena den 10. oktober 2014. HIF vandt opgøret med 3-0.

Det var en meget seværdig oplevelse, da de to klubber mødtes på Kæmpernes Arena den 10. oktober 2014. HIF vandt opgøret med 3-0.

Godt tilbud fra “ Zebra Lounge”

Når Avedøre møder HIF hjemme onsdag den 3. juni er der dækket op

FODBOLD: Der er rigtig meget på spil for Avedøre, når de onsdag den 3. juni hjemme kl. 19 tager imod naboerne fra Hvidovre. Pointmæssigt er det kampen, der kan være med til at redde Avedøres forbliven i 2. division, hvilket vil være noget af en præstation i sig selv. Intet hold i 2. division har de vilkår, man spiller under i Avedøre. Her er dyderne nogle andre end de halvsorte økonomier, man ser i nogle af de øvrige klubber. Ingen nævnt ingen glemt.

Af
ebo@hvidovreavis.dk

Som optakt til kampen byder “Zebra Lounge” på et godt sammensat program, hvor man for blot 395,- kr. pr. person bliver budt på en fin buffet med øl og vand ad libitum. Avedøres træner Jan Christensen kommer med et oplæg til selve kampen, og så er der kamp kl. 19. Dørene åbnes kl. 17.15.
I pausen er der øl/vand kaffe og te samt kage, og så er der nok også plads til at sige pænt farvel. Ønsker man at deltage, kan man henvende sig til Lars Boelsmand på mail: lb@avedore-fodbold.dk eller på telefon 28 68 60 21

Publiceret 27 May 2015 08:00