Hvidovre Bibliotekerne fået ny hjemmeside

I tirsdags gik HvidovreBibliotekerne i luften med en ny hjemmeside. Siden er blevet til som en del af et stort landsdækkende projekt, Danskernes Digitale Bibliotek CMS, og er en af 75 nye danske bibliotekshjemmesider. Fordelen ved dette samarbejde er, at alle kommunerne får glæde af, når nogen retter en fejl eller bygger nyt til siden.

Brugerne og hjemmesiden

- På HvidovreBibliotekerne har vi i løbet af 2014 gennemført flere spørgeskemaundersøgelser og inviteret brugere indenfor til en snak om bibliotekets hjemmeside. Det har vi gjort for at kunne præsentere den bedst mulige hjemmeside til vores brugere. Der var i alt 559 besvarelser på vores undersøgelser og vi fik mange gode tilbagemeldinger. Én af de ting vores brugere lagde stor vægt på var inspiration og formidling - og det har vi taget til os! Den nye side vil have mange flere læse-, lytte- og film-anbefalinger og vi vil løbende finde nye måder at inspirere vores brugere på.

Huskelister

- Al begyndelse er svær og selv om der ligger et stort samarbejde og et kæmpe arbejde bag hjemmesiden, er der ting, der løbende skal arbejdes videre med. F.eks. vil det ikke være muligt at få overført huskelister fra den eksisterende hjemmeside til den nye. Dem der har en huskeliste på sitet vil via mail blive opfordret til at printe den, så de gode bøger, film og andre materialer ikke bliver glemt.
- Vi vil gerne sige tak til alle de Hvidovre borgere, der tog sig tid til at hjælpe biblioteket med enten at udfylde et spørgeskema eller til at møde op og snakke om hjemmesiden og vi håber alle vores brugere bliver glade for den ny hjemmeside.
- HvidovreBibliotekerne, lyder det fra bibliotekerne.

Fakta

Danskerne Digitale Bibliotek, DDB, er et forpligtende samarbejde mellem Kommunernes Landsforening og Kulturministeriet. Samarbejdet skal styrke bibliotekernes mulighed for at håndtere elektroniske medier.

Publiceret 27 May 2015 07:00