Jordskælv, alderskrise og sjove spioner

Atlas Biograferne i Rødovre Centrum byder indenfor til denne uges danmarkspremierer, med både sjov og alvor på plakaten.

“SAN ANDREAS” har danmarkspremiere på torsdag den 28. maj. Filmen vises i både 2D og 3D. Da San Andreas-forkastningen - den 1300 kilometer lange zone i Californien, hvor Stillehavspladen og den amerikanske kontinentalplade støder sammen - til sidst giver efter, sættes et altødelæggende styrke 9-jordskælv i gang, og helikopterpiloten Ray og hans ekskone Emma sætter ud på en rejse fra Los Angeles til San Francisco for at redde deres eneste datter, Blake. Deres farefulde færd nordpå og interne uoverensstemmelser burde være slemt nok i sig selv, men det er kun begyndelsen på et action-eventyr, hvis udfordringer de knap havde fantasi til at forestille sig. “WHILE WE’RE YOUNG” har også danmarkspremiere torsdag den 28. maj. New Yorker-parret Josh (Ben Stiller) og Cornelia (Naomi Watts) er begge i 40’erne. Det med at stifte familie er ikke lykkedes og de har besluttet sig for at være tilfredse med tilværelsen alligevel. Men alderskrisen kradser, så da de møder det unge hipster-par, Jamie (Adam Driver) og Darby (Amanda Seyfried) skiftes parmiddage med de jævnaldrende venner ud med rulleskøjter, jazzhat og hip-hop-timer. Jamie og Darby er fascinerende, eventyrlystne og spontane og i deres selskab finder Josh og Cornelia en vej tilbage til deres ungdom. Men kan det virkelig være så nemt? Noah Baumbach, der instruerede anmelderhittet “Frances Ha” har lavet et underholdende næsten Woody Allen’sk portræt af New Yorks kreative middelklasse, hvor han præcist fanger den pudsige tendens blandt nutidens trendsættere: mens de ældre generationer lader sig forføre af iPads, pulsure og sociale medier, er de unge blevet nostalgiske og finder VHS-bånd og pladespillere frem.

FORPREMIERE:

“SPY” har forpremiere på lørdag den 30. maj kl. 21.00 og danmarkspremiere torsdag den 4. juni. Glæd dig til sommerens sjoveste spion-komedie. Melissa McCarthy er Susan Cooper - CIA-analytiker og kvinden der styrer teknikken og guider agenter, når bureauets farligste missioner skal føres ud i livet. Samtidig er hun hemmeligt forelsket i sin super charmerende agentkollega (Jude Law), og da han forsvinder og en anden agents identitet bliver bragt i fare, får hun endelig muligheden for at blive undercover agent i den virkelige verden. Hendes mission er at infiltrere en farlig våbenhandlers underverden og forhindre en global katastrofe - hvilket naturligvis ikke går helt efter planen… Særligt fordi en anden agent (Jason Statham) mener, at han er meget mere passende til missionen end Susan!

Publiceret 27 May 2015 08:00