Med købet af Lars Larsen Vognmandsforretning har Harm Mammen & Sønner overtaget både en kran og en erfaren kranfører. (Privatfoto)

Med købet af Lars Larsen Vognmandsforretning har Harm Mammen & Sønner overtaget både en kran og en erfaren kranfører. (Privatfoto)

Lars Larsen købt af Harm Mammen

Harm Mammen & Sønner A/S i Padborg har overtaget Lars Larsens Vognmandsforretning

Nu rækker Harm Mammen & Sønner endnu længere ud, helt præcist 28 meter. Vognmandsfirmaet har nemlig opkøbt Lars Larsens Vognmandsforretning, som har ekspertise i brug af kran. I opkøbet medfølger Lars Larsen, der fortsat skal betjene kranen.
Harm Mammen & Sønner fejrer opkøbet med et 'åbent-plads-arrangement' den 29. maj, og alle er velkommen.

Win-win for begge

"En af fordelene ved opkøbet er, at vi nu kan starte et nyt kapitel. Vi bliver nu gode samarbejdspartnere, som supplerer hinanden, i stedet for konkurrenter," siger Lars Larsen og tilføjer, at det bliver en lettelse at overdrage kontorarbejdet til et kompetent kontorpersonale, så han kan fokusere på hans ekspertise.
Ejer af Harm Mammen & Sønner, Claus Mammen er enig med Lars Larsen og ser frem til, at samarbejdet kan begynde.
"Opkøbet betyder, at vi kan servicere vores nuværende og nye kunder endnu bedre. Med en kran og en dygtig, erfaren kranfører på vores team har vores forretning gode muligheder for udvikling og vækst. Det kommer også vores kunder til gode med den ekstra service, vi nu kan levere," siger Claus Mammen.

(Privatfoto)

(Privatfoto)

Opkøbet styrker

"Kranen rækker 28 meter og kan udføre opgaver, som vi tidligere har skullet løse på anden vis, hvilket har krævet mange flere ressourcer fra vores maskiner og medarbejdere. Desuden kan vores kunder nu bestille en kran, som hurtigt kan løse opgaven frem for at have en container stående ved haven i flere dage," siger Claus Mammen.
Åbent-plads-arrangementet er for alle private borgere, kunder og andet godtfolk. Der bliver mulighed for at se den nye kran, hilse på kranføreren og se de nye renovationsbiler, der er købt i forbindelse med aftale med Arwos, hvor der er batteri til komprimering, maskiner til sortering af, hvordan affaldet bliver sorteret på vognmandsmatriklen på Spølbækvej i Padborg.
Børn kan også prøve at sidde i en af de store skraldebiler, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til den nye service i virksomheden og til Arwos (Aabenraa forsyning) som også vil være at finde på pladsen.

Publiceret 27 May 2015 08:00