Sæson 15/16 byder også på et nyt koncept med navnet “Familiesøndage”. Det skabes i samarbejde med Nicolai for Børn. Foto: Mungo Park Kolding

Sæson 15/16 byder også på et nyt koncept med navnet “Familiesøndage”. Det skabes i samarbejde med Nicolai for Børn. Foto: Mungo Park Kolding

Mungo Park løfter sløret for sæson 15/16

Et nyt teaterår er på vej. Mungo Park Kolding præsenterer en ny sæson spækket med nye forestillinger, gæstespil, arrangementer og ideer. Det hele skydes i gang ved den årlige sæsonlancering mandag den 1. juni, og i år udvides der med yderligere to lanceringer i henholdsvis Vamdrup og Lunderskov. Selve salget åbner 2. juni.
 
Skuespiller Frank Thiel er vært for alle tre sæsonlanceringer. Han vil med musik, fortællinger og smagsprøver guide publikum gennem den nye teatersæson, der blandt andet byder på teaterkoncerten “Carl” om komponisten Carl Nielsen, der i år ville have været fyldt 150, “De stuerene - en Danmarkskrønike” som følger 20 år med Dansk Folkeparti, en monologforestilling med Maja Juhlin, otte gæstespil og et gensyn med blandt andre Yahya Hassans Digte.
Samtidig lancerer Mungo Park et nyt koncept med titlen "Familiesøndage". Det skabes i samarbejde med Nicolai for Børn. Familiesøndage dækker over tre søndage i den kommende sæson, hvor Nicolai for Børn og Mungo Park Kolding i fællesskab præsenterer børneteaterforestillinger for aldersgruppen 3-10 år.

Mandag den 1. juni klokken 19:30 er der lancering på Mungo Park Kolding. Denne aften er dog udsolgt, men man kan komme på venteliste. Mandag den 15. juni er der lancering i Vamdrup Kino, og tirsdag den 16. juni rykket teatret på Lunderskov Bibliotek.

Arrangementerne er gratis, men kræver tilmelding. Det kan ske på anne@mungoparkkolding.dk

Publiceret 27 May 2015 12:00