Gospel Oaks fra Aabenraa Foto: Leif Erbs Rasmussen

Gospel Oaks fra Aabenraa Foto: Leif Erbs Rasmussen

Pinsesolen skinnede på Tørning

Lions inviterede traditionen tro de morgenfriske til at se pinsesolen danse på Tørning Mølle

Der var både sørget for livlig sang og morgensol, da Lions i Vojens atter indbød alle morgenfriske til at komme til Tørning Mølle, for at starte dagen med et lækkert morgenbord "med mulighed for at tilkøbe en blodstimulerende lille genstand," tilføjer Leif Erbs Rasmussen fra Lions Vojens med et glimt i øjet.
Både Aabenraa koret, Gospel Oaks, og orkesteret ”Rebbøl Swing Band” var klar til at underholde ude i det fri. Der blev på dagen sejlet op af åen og sunget med på kendte sange, alt imens man havde mulighed for at indtage en grill-pølse, en kold fadøl eller nyde en kop kaffe.
Der blev også handlet livligt i de opstillede boder, og især Lions Tombola telt blev nærmest belejret. Her var også masser af gevinster, og var man så uheldig at få nitte lodder, så kunne man påføre sit telefonnummer, så man deltog i en ekstra lodtrækning om en tur i luften med et svævefly.
"Den unge mand, der var den glade vinder lignede heldigvis én, der var ”luftstærk”," tilføjer Leif Erbs Rasmussen.
Der var også mulighed for hestevognskørsel i den skoven, og for PC-elskere var der en bemandet PC-café, som kunne benyttes gratis, mens de mindste kunne tage et spil kegler med deres forældre eller bedsteforældre.
Jens Laurids Andersen overrakte traditionen tro Lions Vojens' to Pinsepriser, ”Ildsjælen” og ”Kammeraten”, som er blevet udvalgt blandt indstillede kandidater fra Vojens-området.
"I år gik prisen ”Ildsjælen” til altid hjælpsomme Børge Hansen, Over Jerstal Borgerforening, mens prisen ”Kammeraten” gik til 14 årige Karline Hansen fra Svømmeklubben ”Søløven” i Vojens for sit store arbejde i klubben og sit smittende humør," fortæller Leif Erbs Rasmussen.
Både gæster og vejret var i år positive medspillere, så derfor regner Lions regner med et pænt overskud. Hele overskuddet går som altid ubeskåret til donation, og Lions har på forhånd besluttet at donere overskuddet til at købe en såkaldt ”Christiania Taxa”, eller ”Rickshaw Bike”, som andre kender den som, til Plejecenter Bregnbjerglunden i Vojens.

Rickshaw´en var populær.

Rickshaw´en var populær.

Publiceret 27 May 2015 07:15