Indehaver af Bjergkæden i Køge, Henrik Hansen (tv) ønskede repræsentanter fra Trop Nattergalen rigtig god tur til Japan. (Foto: JCJ).

Indehaver af Bjergkæden i Køge, Henrik Hansen (tv) ønskede repræsentanter fra Trop Nattergalen rigtig god tur til Japan. (Foto: JCJ).

Spejdertrop fik hjælp fra Bjergkæden i Køge

Bjergkæden i Køge er med til at give ’teltplads’ til spejdere som rejser til sommerens Jamboree i Japan.

KØGE: Spejderne fra Trop Nattergalen som skal med til verdens største internationale spejderlejr Jamboree i Japan til sommer, har fået støtte fra Bjergkæden Vestergade 34 A i Køge til at kunne få skaffet de sidste telte til turen.
I alt drager over 400 spejdere fra Danmark til Japan til sommer, og mange ting skal falde på plads for at det kan lykkedes.
Spejderne skal være af sted i 3 uger, hvor af nogle af ugerne er rundrejse i Japan og en uge skal de være med på den internationale spejderlejr Jamboree med spejdere fra mere end 110 lande fra hele verden.
De danske spejdere rejser i troppe med 36 spejdere og 4 ledere i hver, og da Trop Nattergalen manglede at få de sidste telte på plads, var det en stor glæde at Bjergkæden havde lyst til at hjælpe. Spejdere har jo for det meste telte allerede, men netop til denne tur var det nødvendigt med telte der var mindre, nemlig for 2 til 4 personer, og her kom vi i bekneb.
Repræsentanter fra spejderne fra Trop Nattergalen var forbi Bjergkæden torsdag eftermiddag, hvor de afhentede de sidste og meget nødvendige telte.
- Spejderne repræsenterer de fem spejderkorps i Danmark og Trop Nattergal spejderne kommer fra DDS, KFUM og Baptist spejderne i hovedstadsområdet, oplyser tropleder Kristin Espedal.
pm

Publiceret 27 May 2015 17:15