Christian Rabjerg Madsen måtte tage fri i dag. Han skulle nemlig i valgkamp

Christian Rabjerg Madsen måtte tage fri i dag. Han skulle nemlig i valgkamp

Valget sender kommunens mand hjem

Christian Rabjerg Madsen er opvokset i Ølgod og Varde, og i dag er ansat i Varde Kommunes afdeling for Plan, Kultur og Teknik. Men han er også folketingskandidat for Socialdemokraterne

Af
Kim Schou

Da Helle Thorning Schmidt i dag udskrev valg, var han derfor nødt til at tage fri for at føre valgkamp.
”Da Helle udskrev valget måtte jeg skynde mig i valgkamp. Heldigvis har jeg en aftale med min chef, Pia Koch Hauge, om, at jeg kan få fri i valgkampen, så det var ikke noget problem."
På arbejdspladsen var der da heller ingen sure miner over, at Christian var nødt til at gå for at gå i valgkamp.
”Christian har været i gang med at føre valgkamp længe, så det kom ikke som nogen overraskelse for os. Og selvfølgelig skal han have fri i dag, det er helt efter aftalen," siger Pia Koch Hauge.

Forstående chef

På den lidt længere bane er Pia Koch Hauge dog ked af, at valget kan betyde et farvel til Chrsitian Rabjerg Madsen, hvis han bliver valgt til folketinget.
”Vi har været glade for Christian i Varde Kommune, og vi kommer til at savne ham. Omvendt så ved jeg, at det er det politiske arbejde i folketinget, Christian brænder for, så jeg ønsker ham al mulig held og lykke med valget."
De næste tre uger får Christian ikke tid til at passe sit job i Varde Kommune, i stedet venter en valgkamp med mange forskellige gøremål.
”De næste tre uger er fokus 100 % på valgkampen. Jeg har længe gjort alt hvad jeg kunne for at møde vælgerne og fortælle dem, hvad jeg står for. Eksempelvis er det afgørende for mig, at vi får skabt et Danmark i balance, hvor der er lige adgang til realkredit i Varde og Valby. Den kamp håber jeg, at der er opbakning til, så vælgerne sætter krydset ved mit navn om tre uger, når valget holdes,” siger Christian Rabjerg Madsen.

Publiceret 27 May 2015 10:00