Michael Seelk tager et billede, da Christoffer Højmark og Andreas Olesen hænger den første valgplakat op på Dybbøl Banke. Foto: Mikkel Hansen

Michael Seelk tager et billede, da Christoffer Højmark og Andreas Olesen hænger den første valgplakat op på Dybbøl Banke. Foto: Mikkel Hansen

Valg:

Læseferien skal bruges på valgkamp

Ungdomspartierne er i fuld gang med at hænge plakater op

Af
Mikkel Hansen

Valget var knapt udskrevet før de første valgplakater blev hængt op.
På Dybbøl Banke stod Michael Seelk, Christoffer Højmark Thomsen, Andreas Olesen fra Venstres Ungdom klar med valgplakaterne, mens de fulgte statsministerens valgudskrivelse på deres smartphones.
"Vi har ventet siden april på at komme i gang," fortæller Christoffer Højmark Thomsen, der sammen med de øvrige VU-medlemmer skal hænge flere hunderede Ellen Trane Nørby-plakater op.
"Når plakaterne er hængt op, skal vi dele flyers ud og hjælpe med mange andre ting," siger Christoffer Højmark Thomsen.
"Vi vil gerne have en ny regering, og medlemsskab af et ungdomsparti er en god måde at få indflydelse på," fortæller Andreas Olesen, der har været medlem af Venstres Ungdom siden 2011. Dette er hans fjerde valgkamp, og han er godt tilfreds med statsministerens timing:
"Jeg afleverede min eksamensopgave i går kl. 16.00, så det er et helt perfekt tidspunkt, valget kommer på."
Både Michael Seelk og Christoffer Højmark Thomsen har stadig eksamener forude, men det afholder dem ikke fra at deltage i valgkampen:
"Vi har læseferie, og vi kommer til at bruge meget tid på valgkampen de næste tre uger. Arbejdet i et ungdomsparti giver unikke oplevelser og gode erfaringer," fortæller Michael Seelk.

Publiceret 27 May 2015 12:50