Karina Lorentzen demonstrerer, at hun har en udmærket avis-smag.

Karina Lorentzen demonstrerer, at hun har en udmærket avis-smag.

Karina Lorentzen (SF) taler for lige adgang til uddannelse

I dag besøger SFs Karina Lorentzen Haderslev Produktionsskole, som hun tidligere har besøgt

Af
pra

Fredag den 29. maj får Haderslev produktionsskole en ny konstitueret leder. Folketingsmedlem Karina Lorentzen (SF) er med til at tage imod den nye leder, Michael Lau.
Karina Lorentzen har tidligere besøgt Haderslev Produktionsskole, der underviser elever under 25 år som endnu ikke har gennemført en ungdomsuddannelse eller har forudsætninger for at tage en. I morgen lægger hun atter vejen forbi produktionsskolen, denne gang fordi skolen får en ny konstitueret leder, Michael Lau.
"Det er ualmindeligt vigtigt, at alle får en mulighed for at få en uddannelse, for det er nøglen til job. For mig er det grundlæggende et spørgsmål om lighed og jeg er ikke tilfreds når jeg ved, at ufaglærtes børn har en højere sandsynlighed for ikke selv at få en uddannelse. Produktionsskolerne er derfor et supervigtigt led i at klargøre børn og unge til at få uddannelse," siger SF´s lokale folketingsmedlem Karina Lorentzen. 
Afskedsreceptionen er på Haderslev Produktionsskole fra 10-12.30. Karina Lorentzen deltager  11.45-12.30, hvor hun vil sige et par ord om lighed i uddannelsessystemet.

Publiceret 29 May 2015 06:30